X
Menu
MENU
kr 399,00

Lagerstatus: På lager

arrow_drop_down

20 år i Olivenlunden - Coltibuono 500ml - Italia - Økologisk - Intens

For å markere vårt 20-årsjubileum har våre toskanske venner, Familien Stucchi, presset denne oljen til oss. Coltibuono betyr «en god avling». En elegant, frisk og intens olivenolje med lang og krydret avslutning. Til alle elskere av ekte toskanske olivenoljer!


I MUNNEN En elegant, frisk, intens og urtepreget olivenolje. I munnen er den fløyelsmyk med fin bitterhet og noter av mandel og artisjokk. Lang og krydret avslutning.


PASSER TIL Olivenoljen passer til suppe, rå eller kokte grønnsaker, salat, rødt og hvitt kjøtt, biff carpaccio og tartar, pasta, bruschetta, fruktsalat, vaniljeis og mørk sjokolademousse. Buon appetito!


OLIVENLUND Badia a Coltibuono
INNHØSTNING Oktober 2020
OPPRINNELSE Toscana, Italia


INGREDIENSER Extra virgin olivenolje 100% økologisk (Frantoio)

NÆRINGSINNHOLD per 100ml Energi (KCAL/KJ) 3768 kj / 900 kcal Fett 99,8 g hvorav mettet fett 15,1 g Protein 0g Karbohydrater 0 g hvorav sukkerarter 0 g Salt 0 g


OM OLIVENLUNDEN
For å markere vårt 20-årsjubileum har våre toskanske venner, Familien Stucchi, presset denne oljen til oss. Olivenlundene til Badia a Coltibuono ligger høyt oppe i åssidene i Chianti, i hjertet av Toscana. Coltibuono var i sin tid et kloster der det ble dyrket grønnsaker, druer og oliven. I dag er det vin- og økologisk olivenoljeproduksjon som dominerer. Coltibuono betyr «en god avling». Oljen er økologisk og presset på 100% Frantoio-oliven, en typisk toskansk olivensort. En elegant, frisk og intens olivenolje, med lang og krydret avslutning. Til alle elskere av ekte toskanske olivenoljer!

Les mer om vårt 20-årsjubileum

Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: 20 år i Olivenlunden - Coltibuono 500ml - Italia - Økologisk - Intens

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Lukk
449 kr igjen før du får fri frakt på handelen!