X
Menu
MENU
kr 529,00

Lagerstatus: På lager

arrow_drop_down

FIRST Harvest - Oro del Desierto 1L - Spania - Økologisk - Intens

FIRST Harvest er årets høydepunkt, olivenoljen som alle venter på! FIRST Harvest er årets ferskpressede olivenolje som er presset av oliven fra den første innhøstingen i oktober, når olivenene fortsatt er grønne og umodne. Oljen er grønn som gress og proppfull av antioksidanter, vitaminer og polyfenoler. Smaken er frisk, intens og pepperaktig. Det trengs ca. 12 kg nyplukkede oliven (tilsvarende et helt oliventre) for å presse 1 liter FIRST Harvest olivenolje.


I MUNNEN En elegant, frisk og intens økologisk olivenolje med duft av ferske grønne oliven. I munnen er oljen fløyelsmyk med lett bitterhet og grønne noter av ruccola. Veldig frisk olje med lang og krydret avslutning.


PASSER TIL Smak FIRST Harvest med fersk brød, i dressing, over salat og ferske grønnsaker, i suppe, pasta, på fersk fiskefilet, over en god biff, med tomat og mozzarella, på bruschetta med hvitløk og ferske tomater, på chèvre ost eller på fersk burrata. Prøv den i dessert som fruktsalat, vaniljeis eller mørk sjokolademousse. En av våre favorittdesserter er å marinere appelsin- og mangoskiver i FIRST Harvest og servere med vaniljeis og vår sjokoladekrem med kakao & ingefær.


OLIVENLUND Oro del Desierto
INNHØSTNING Oktober 2021
OPPRINNELSE Tabernasørken, Almería, Andalusia, Spania


INGREDIENSER Extra virgin olivenolje 100% (Arbequina 80% / Picual 20%. Økologisk)

NÆRINGSINNHOLD per 100ml Energi (KCAL/KJ) 3768 kj / 900 kcal Fett 99,8 g hvorav mettet fett 15,1 g Protein 0g Karbohydrater 0 g hvorav sukkerarter 0 g Salt 0 g


OM OLIVENLUNDEN
Årets FIRST Harvest er økologisk og kommer fra olivenlunden Oro del Desierto som ligger i Tabernasørken i provinsen Almería, Andalusia, Spania. Olivenlunden ligger i et svært tørt område der solen skinner 3 000 timer i året uten store klimavariasjoner. Produsenten Rafael Alonso Barrau er nøye med å presse sine oliven innen 8 timer etter plukking. Resultatet er en frisk og krydret olivenolje med lang ettersmak og med en intens grønn farge. Olivenoljene fra Oro del Desierto har vunnet mange spanske og internasjonale priser og ble kåret som den beste økologiske olivenoljen i den anerkjente olivenoljeguiden Flos Olei (2021-utgivelsen).

Brukes med denne helletuten


Oppskrifter

Marinerte appelsin- og mangoskiver

Panna cotta med appelsin og mango

Bruschetta à la Olivenlunden

Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: FIRST Harvest - Oro del Desierto 1L - Spania - Økologisk - Intens

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Lukk
449 kr igjen før du får fri frakt på handelen!