X
Menu
MENU
kr 399,00

Lagerstatus: På lager

arrow_drop_down

La Riserva 500 ml - Italia - Økologisk Balansert

En spennende og frisk olivenolje med noter av eple og mandel, med fløyelsmyk inngang og intens og krydret avslutning. Prikken over i´en på italienske retter, grønnsaker og dessert!


SMAKSNOTER Balansert og fruktig olivenolje med duft av eple, mandler og urter. I munnen; frisk, delikat og fløyelsmyk olivenolje med noter av eple, nøtter og avokado. Lang, intens og krydret avslutning.


PASSER TIL salat, grønnsaker, fisk (rå og stekt), hvitt og rødt kjøtt, suppe, pasta, ost, milde kaker, fruktsalat og sjokolademousse.


OLIVENLUND La Riserva økologisk
INNHØSTNING Oktober 2020
OPPRINNELSE Viterbo, Lazio, Italia


INGREDIENSER Extra virgin olivenolje 100% (Canino 60% - Leccino 40%. Økologisk)

NÆRINGSINNHOLD per 100ml Energi (KCAL/KJ) 3768 kj / 900 kcal Fett 99,8 g hvorav mettet fett 15,1 g Protein 0g Karbohydrater 0 g hvorav sukkerarter 0 g Salt 0 g


OM OLIVENLUNDEN
Olivenlunden La Riserva, ligger i den gamle etruskiske byen Tuscania, i Viterbo-provinsen, nord for Roma. Det var først på 80-tallet, da Giovanni Papacchini arvet 100 oliventrær av sin far, at han bestemte seg for å bli olivenoljeprodusent. I dag har Giovanni 3000 trær og dyrker hovedsakelig økologiske Canino oliven som er den mest utbredte olivensorten i Lazio. En olivensort som også ble dyrket av etruskerne allerede 500 år f.Kr. Olivenoljer presset på Canino oliven er ettertraktet for sin friske og delikate smak..

Vi anbefaler dette produktet med

Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: La Riserva 500 ml - Italia - Økologisk Balansert

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Lukk
449 kr igjen før du får fri frakt på handelen!