X
Menu
MENU
kr 349,00

Lagerstatus: På lager

arrow_drop_down

Pago De Espejo 500 ml - Spania - Intens

Pago de Espejo er en typisk Picual-olivenolje slik de beste olivenlunder lager de i Jaén i Andalucia. En elegant olje, aromatisk, grønn og med karakter. En spansk signatur!


I MUNNEN Intens og urtepreget olivenolje med aromatisk duft av eple, urter og sitrus. I munnen; frisk og elegant olje med noter av mandel, jasmin og banan, lang og krydret avslutning. En olivenolje med karakter!


PASSER TIL rødt kjøtt, carpaccio, tartar, lam, vilt, fisk, krydret mat, risotto, pasta, grønnsaker, pesto, tomatsaus, ost og med dessert med sjokolade (+75% kakao), sjokoladeis, vaniljeis


OLIVENLUND Pago de Espejo
INNHØSTNING Oktober 2020
OPPRINNELSE Villanueva de la Reina, Jaén, Andalucia, Spania


INGREDIENSER Extra virgin olivenolje 100% (Picual)

NÆRINGSINNHOLD per 100ml Energi (KCAL/KJ) 3768 kj / 900 kcal Fett 99,8 g hvorav mettet fett 15,1 g Protein 0g Karbohydrater 0 g hvorav sukkerarter 0 g Salt 0 g


OM OLIVENLUNDEN
Olivenlunden, Pago de Espejo, ligger i Villanueva de la Reina i provinsen Jaén i Andalucia. Det har alltid vært kvinnene i familien Espejo som har drevet olivenoljeproduksjon, og tatt vare på olivenlunden som består av flere hundre år gamle trær. Det var rundt 1920 at Damiana – en modig kvinne med stor forretningsvisjon, overtalte mannen sin Manuel til å kjøpe en eiendom med "stort potensial". Da Manuel spurte henne hvordan de skulle betale for det, svarte hun: "Stol på meg, trinn for trinn ...". Allerede en uke senere kjøpte Manuel en nydelig eiendom i Villanueva de la Reina full av robuste Picual oliventrær. Denne innovative kvinnen har ledet veien for de følgende generasjonene av kvinner i Espejo-familien, i dag er det Rosario (4. generasjon) som fortsetter å produsere en unik extra virgin olivenolje.


Oppskrifter

Gazpacho med Pago de Espejo!

Bruschetta à la Olivenlunden

Vi anbefaler dette produktet med

Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Pago De Espejo 500 ml - Spania - Intens

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Lukk
449 kr igjen før du får fri frakt på handelen!