X
Menu
MENU

Lagerstatus: Utsolgt

Ultra Verte 250 ml - Spania - Intens

Ultra Verte er en extra virgin olivenolje fra den første innhøstningen i Andalucia i Spania, da er olivenene fortsatt grønne og umodne og proppfulle av antioksidanter. Oljen er grønn, aromatisk og intens. Ekte smaksbombe! Årets Ultra Verte olje er presset på 100% Picual-oliven og kommer fra olivenlunden Omed som ligger i Sierra Nevada, Andalucia, Spania.


I MUNNEN Intens og urtepreget olje med duft av grønne oliven, nyslått gress og basilikum. I munnen er den fløyelsmyk, frisk og intens med noter av ruccola, urter og grønn banan. Lang, pikant og krydret avslutning.


PASSER TIL friske salater, rå, kokte og grillede grønnsaker, fisk (laksetartar), sjømat, lyst og rødt kjøtt (rå eller grillet), risotto, gryteretter, suppe, pasta, ost (parmesan, pecorino, manchego, fersk chèvre), dessert (med sjokolade, fruktsalat og til is). Prøv også Ultra Verte for å lage en pesto eller i curry.


OLIVENLUND Omed
INNHØSTNING Oktober 2020
OPPRINNELSE Sierra Nevada, Granada, Spania


INGREDIENSER Extra virgin olivenolje 100% (Picual)

NÆRINGSINNHOLD per 100ml Energi (KCAL/KJ) 3768 kj / 900 kcal Fett 99,8 g hvorav mettet fett 15,1 g Protein 0g Karbohydrater 0 g hvorav sukkerarter 0 g Salt 0 g


OM OLIVENLUNDEN
I Sierra Nevada-fjellene, sørvest for Granada i Andalucia og 700 meter over havet, ligger den lille familiedrevne olivenlunden Omed. Familien Garcia Casas har produsert olivenolje i fire generasjoner, og har egen olivenmølle. Dit frakter de olivenene kort tid etter innhøsting og presser en fersk, intens grønn og frisk olivenolje som har vunnet mange internasjonale priser. Denne oljen har vi valgt som årets Ultra Verte. I dag er det Juan de Dios som driver familiebedriften med fokus på kvalitet, miljø og bærekraft. Omed bruker en forbrenningsovn der olivensteinene (som er rester etter olivenpressing) brennes og dermed produserer all energien som er nødvendig for å drifte deres olivenmølle. Omed er også medlem av Olivares Vivos* hvis mål er å gjenopprette biologisk mangfold av olivenlunder i Andalucia. Les mer her!

Vi anbefaler dette produktet med

Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Ultra Verte 250 ml - Spania - Intens

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Lukk
449 kr igjen før du får fri frakt på handelen!