X
Menu
MENU

Våre olivenoljer

Som den enerådende olivenoljespesialisten gjennom 20 år har vi opparbeidet oss en unik kompetanse, som vi tar med oss videre, rendyrket og foredlet i Olivenlunden 1830. 

Den eneste ekte OLJE – er olivenolje

I den opprinnelige latinske kulturen var navnet på oliventreet «elaia» som senere ble til «oleum» (olivenolje) og til «huile» på fransk. På norsk ble det «olje».
Olivenolje er slik sett, den eneste ekte olje.

Kjærlighet for olivenolje 

Som en vinsmaker har en helt unik nese for vin, så har en olivenoljesmaker en utsøkt smak for den edle oljen. Cécile har en slik smakspalett og er en internasjonalt anerkjent olivenoljesmaker og ekspert ved det internasjonale rådet for olivenolje (International Olive Council). Sammen med Cécile velger vi ut verdens beste olivenoljer – og de kommer fra rundt Middelhavet. Cécile lager også smaksnoter for alle våre oljer.

Du kan lese mer om Cécilie her!

Vi er privilegert som har Cécilie som vår olivenoljesmaker, og sammen velger vi ut verdens beste olivenoljer – og de kommer fra rundt Middelhavet.

Kjærlighet til jorda og oliventrærne, samt hardt arbeid fra menn og kvinner utgjør essensen av våre olivenoljer. Vi kan by på et rikt utvalg av smaker; fra de milde til de intense. Disse oljene er et uunnværlig element på ethvert bord der god mat skal tilberedes og nytes.

Oljene er nøye utvalgt etter de strengeste krav til kvalitet, testes på ulike parametere og tappes på egne asker/bokser av oss der opprinnelse, produsent, olivensort og innhøstingsdato er beskrevet. Oljene er kun fremstilt av håndplukket, fersk olivenfrukt som kaldpresses innen kort tid og senest innen 24 timer.

Lukk
449 kr igjen før du får fri frakt på handelen!