X
Menu
MENU

Lær mer om olivenolje og balsamico

Olivenoljekurs olivenlunden1830

Som den enerådende olivenoljespesialisten gjennom 17 år har vi opparbeidet oss en unik kompetanse, som vi tar med oss videre, rendyrket og foredlet i Olivenlunden 1830. Vil du vite mer om olivenolje; bakgrunn, historie og smake de beste olivenoljene du kan tenke deg? Meld deg på olivenoljekurs hos oss.

Vi serverer småretter med olivenolje og gir deg gode råd om hva du kan bruke olivenolje til.

VÅRE KURS


Olivenolje- og balsamicokurs i Oslo

NÅR 30. januar og 6. mars. (18.00 til 20.00)
STED Olivenlunden 1830 Majorstuen / Vibesgate
PRIS 400 per pers
PÅMELDING vibesgate@olivenlunden.no

Olivenoljekurs i Sandefjord

NÅR 23. januar og 27. februar (18.00 til 20.00)
STED Olivenlunden 1830 Sandefjord
PRIS 400 per pers
PÅMELDING påmelding i butikk eller på epost til sandefjord@olivenlunden.no

Balsamicokurs i Trondheim

NÅR ingen planlagte datoer
STED Olivenlunden 1830 Trondheim / Byhaven kjøpesenter
PRIS 400 per pers
PÅMELDING trondheim.byhaven@olivenlunden.no

Balsamicokurs i Oslo

NÅR ingen planlagte datoer
STED Olivenlunden 1830 Majorstuen / Vibesgate
PRIS 400 per pers
PÅMELDING vibesgate@olivenlunden.no

Olivenoljekurs i Oslo

NÅR ingen planlagte datoer
STED Olivenlunden 1830 Majorstuen / Vibesgate
PRIS 400 per pers
PÅMELDING vibesgate@olivenlunden.no

Olivenoljekurs i Tromsø

NÅR ingen planlagte datoer
STED Olivenlunden 1830 Tromsø (Jekta storsenter)
PRIS 400 per pers
PÅMELDING tromso.jekta@olivenlunden.no

Olivenoljekurs i Trondheim

NÅR ingen planlagte datoer
STED Olivenlunden 1830 Trondheim / Byhaven kjøpesenter
PRIS 400 per pers
PÅMELDING trondheim.byhaven@olivenlunden.no


Temaer olivenoljekurs

Hva er olivenolje og hvordan produseres den

Hvordan oppbevare olivenolje?

Hvordan velge riktig olivenolje?

Hvorfor er olivenolje sunt og kan man bruke olivenolje til steking?

Hvordan bruke olivenolje i hverdagen?

Temaer balsamicokurs

Hva er balsamico og vineddik og hvordan foregår produksjon?

Hva er balsamicoeddik sin historie og tradisjon?

Hvilke typer balsamicoeddik finnes det?

Hvilke helsefordeler forbindes med balsamico?

Smaking og servering av småretter