X
Menu
MENU

Lær mer om olivenolje og balsamico

Vi holder olivenoljekurs og tilbyr nå også Balsamicokurs!

Olivenoljekurs

Som den enerådende olivenoljespesialisten gjennom 15 år har vi opparbeidet oss en unik kompetanse, som vi tar med oss videre, rendyrket og foredlet i Olivenlunden 1830.
Vil du vite mer om olivenolje; bakgrunn, historie og smake de beste olivenoljene du kan tenke deg?
Meld deg på olivenoljekurs hos oss.

Temaer

  • Hva er olivenolje og hvordan produseres den?
  • Hvordan oppbevare olivenolje?
  • Hvordan velge riktig olivenolje?
  • Hvorfor er olivenolje sunt og kan man bruke olivenolje til steking?
  • Hvordan bruke olivenolje i hverdagen?

Vi serverer småretter med olivenolje og gir deg gode råd om hva du kan bruke olivenolje til.

For olivenoljekurs i Trondheim, Byhaven senter

Onsdag 29. november – olivenoljekurs

STED Olivenlunden 1830 Byhaven senter
TID 19.55
PRIS 400 kr/pers
PÅMELDING send en e-post til trondheim.byhaven@olivenlunden.no eller meld deg på i butikk

Balsamicokurs

Ønsker du å vite mer om eddik og balsamico, smake på vårt spennende og originale utvalg, samt lære mer om bruken av balsamico i hverdagen?

Meld deg på balsamicokurs.
Vi holder på å sette opp datoer for balsamicokurs. Informasjon kommer. 

Temaer

  • Hva er eddik/balsamico og hvordan produseres det?
  • Er balsamico bra for helse?
  • Bruksområde av hvit balsamico
  • Bruksområde av sort balsamico
  • Hvordan bruke balsamico i hverdagen?


Vi serverer småretter laget med eller toppet med balsamico og gir deg gode råd om hvordan du kan gjøre et måltid til en sann nytelse og en ekte opplevelse.