X
Menu
MENU

Lær mer om olivenolje og balsamico

Olivenoljekurs olivenlunden1830

Som den enerådende olivenoljespesialisten gjennom 17 år har vi opparbeidet oss en unik kompetanse, som vi tar med oss videre, rendyrket og foredlet i Olivenlunden 1830. Vil du vite mer om olivenolje; bakgrunn, historie og smake de beste olivenoljene du kan tenke deg? Meld deg på olivenoljekurs hos oss.

Vi serverer småretter med olivenolje og gir deg gode råd om hva du kan bruke olivenolje til.

VÅRE KURS


Olivenoljekurs i Trondheim

NÅR 27.april (20.00-22.00)
STED Olivenlunden 1830 Trondheim / Byhaven kjøpesenter
PRIS 400 per pers
PÅMELDING trondheim.byhaven@olivenlunden.no

Olivenolje- og balsamicokurs i Oslo

NÅR 10. april (19.00 til 21.00)
STED Olivenlunden 1830 Majorstuen / Vibesgate
PRIS 400 per pers
PÅMELDING vibesgate@olivenlunden.no

Olivenolje- og balsamicokurs i Bergen

NÅR ingen planlagte datoer
STED Olivenlunden 1830 Galleriet
PRIS 400 per pers
PÅMELDING galleriet.bergen@olivenlunden.no

Olivenoljekurs i Sandefjord

NÅR ingen planlagte datoer
STED Olivenlunden 1830 Sandefjord
PRIS 400 per pers
PÅMELDING påmelding i butikk eller på epost til sandefjord@olivenlunden.no

Olivenoljekurs i Skien

NÅR ingen planlagte datoer
STED Olivenlunden 1830 Skien / Arkaden kjøpesenter
PRIS 400 per pers
PÅMELDING arkaden.skien@olivenlunden.no

Balsmicokurs i Tromsø

NÅR 11. april (21.15 – 23.00)
STED Olivenlunden 1830 Tromsø (Jekta storsenter)
PRIS 400 per pers
PÅMELDING tromso.jekta@olivenlunden.no


Temaer olivenoljekurs

Hva er olivenolje og hvordan produseres den

Hvordan oppbevare olivenolje?

Hvordan velge riktig olivenolje?

Hvorfor er olivenolje sunt og kan man bruke olivenolje til steking?

Hvordan bruke olivenolje i hverdagen?

Temaer balsamicokurs

Hva er balsamico og vineddik og hvordan foregår produksjon?

Hva er balsamicoeddik sin historie og tradisjon?

Hvilke typer balsamicoeddik finnes det?

Hvilke helsefordeler forbindes med balsamico?

Smaking og servering av småretter