Våre olivenoljer

Som den enerådende olivenoljespesialisten gjennom 20 år har vi opparbeidet oss en unik kompetanse, som vi tar med oss videre, rendyrket og foredlet i Olivenlunden 1830. 

Den eneste ekte olje er olivenolje
I den opprinnelige latinske kulturen var navnet på oliventreet «elaia» som senere ble til «oleum» (olivenolje) og til «huile» på fransk. På norsk ble det «olje».Olivenolje er slik sett, den eneste ekte olje.

Kjærlighet for olivenolje
Som en vinsmaker har en helt unik nese for vin, så har en olivenoljesmaker en utsøkt smak for den edle oljen. Cécile har en slik smakspalett og er en internasjonalt anerkjent olivenoljesmaker og ekspert ved det internasjonale rådet for olivenolje (International Olive Council). Sammen med Cécile velger vi ut verdens beste olivenoljer – og de kommer fra rundt Middelhavet. Cécile lager også smaksnoter for alle våre oljer. Les mer om Cécile her.

Kjærlighet til jorda og oliventrærne, samt hardt arbeid fra menn og kvinner utgjør essensen av våre olivenoljer. Vi kan by på et rikt utvalg av smaker; fra de milde til de intense. Disse oljene er et uunnværlig element på ethvert bord der god mat skal tilberedes og nytes.

Oljene er nøye utvalgt etter de strengeste krav til kvalitet, testes på ulike parametere og tappes på egne asker/bokser av oss der opprinnelse, produsent, olivensort og innhøstingsdato er beskrevet. Oljene er kun fremstilt av håndplukket, fersk olivenfrukt som kaldpresses innen kort tid og senest innen 24 timer.

 

Legg igjen en kommentar

Velkomstgave til deg!

FÅ 10% RABATT

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.

EPOST-ADRESSE