Tilberedning
- Kutt laksen i små terninger og sett i kjøleskapet
- Finhakk sjalottløken og grovhakk urtene
- Bland sammen aioli og pestato og smak til med Espelette chilipulver, urtesalt og pepper
- Bland deretter laksen med sjalottløken og urtene, og til slutt bland inn pestato-blandingen
- Server i 4 små glass, dander med ciappe og pynt gjerne med balsamicoperler
Ingredienser
- 250 g laks
- 1-2 stk sjalottløk
- 5 stilker bladpersille
- 5 stilker koriander
- 2 ss aioli
- 2 ss Pestato med fersk paprika
- 2 knivspisser Espelette chilipulver AOP
- Urtesalt til fisk
- Timut pepper
- Soltørkede Cherrytomater fra Puglia
- Sorte balsamicoperler til pynt
- Ciappe
- 4 små glass til servering
Tilberedning
- Kutt laksen i små terninger og sett i kjøleskapet
- Finhakk sjalottløken og grovhakk urtene
- Bland sammen aioli og pestato og smak til med Espelette chilipulver, urtesalt og pepper
- Bland deretter laksen med sjalottløken og urtene, og til slutt bland inn pestato-blandingen
- Server i 4 små glass, dander med ciappe og pynt gjerne med balsamicoperler