Tilberedning
- Vask auberginene, del dem i to og lag kryss i grønnsakskjøttet på kryss og tvers med tuppen av en spiss kniv. Dryss over salt og kryddermiks til marinader og gryteretter, pensle over olivenolje
- Legg auberginene med kjøttsiden ned på et stekebrett med bakepapir. Ringle over litt vann og stek ved 200°
- Etter 15 minutter, snu auberginene, pensle over litt mer olivenolje og stek i ytterligere 15 minutter (tiden kan variere avhengig av størrelsen på auberginene. Det viktigste er at auberginene skal bli møre)
- Tilbered yoghurtsausen ved å blande alle ingrediensene godt sammen
- Server auberginene, varme eller kalde, sammen med yoghurtsausen
Ingredienser
Tilberedning
- Vask auberginene, del dem i to og lag kryss i grønnsakskjøttet på kryss og tvers med tuppen av en spiss kniv. Dryss over salt og kryddermiks til marinader og gryteretter, pensle over olivenolje
- Legg auberginene med kjøttsiden ned på et stekebrett med bakepapir. Ringle over litt vann og stek ved 200°
- Etter 15 minutter, snu auberginene, pensle over litt mer olivenolje og stek i ytterligere 15 minutter (tiden kan variere avhengig av størrelsen på auberginene. Det viktigste er at auberginene skal bli møre)
- Tilbered yoghurtsausen ved å blande alle ingrediensene godt sammen
- Server auberginene, varme eller kalde, sammen med yoghurtsausen