En lett og frisk rett som kan nytes både kald og varm. Server som en snack, som en tapasrett eller et smakfullt tilbehør.
En lett og frisk rett som kan nytes både kald og varm. Server som en snack, som en tapasrett eller et smakfullt tilbehør.
Vask auberginene, del dem i to og lag kryss i grønnsakskjøttet på kryss og tvers med tuppen av en spiss kniv. Dryss over salt og kryddermiks til marinader og gryteretter, pensle over olivenolje
Legg auberginene med kjøttsiden ned på et stekebrett med bakepapir. Ringle over litt vann og stek ved 200°
Etter 15 minutter, snu auberginene, pensle over litt mer olivenolje og stek i ytterligere 15 minutter (tiden kan variere avhengig av størrelsen på auberginene. Det viktigste er at auberginene skal bli møre)
Tilbered yoghurtsausen ved å blande alle ingrediensene godt sammen
Server auberginene, varme eller kalde, sammen med yoghurtsausen
Tilberedning
Vask auberginene, del dem i to og lag kryss i grønnsakskjøttet på kryss og tvers med tuppen av en spiss kniv. Dryss over salt og kryddermiks til marinader og gryteretter, pensle over olivenolje
Legg auberginene med kjøttsiden ned på et stekebrett med bakepapir. Ringle over litt vann og stek ved 200°
Etter 15 minutter, snu auberginene, pensle over litt mer olivenolje og stek i ytterligere 15 minutter (tiden kan variere avhengig av størrelsen på auberginene. Det viktigste er at auberginene skal bli møre)
Tilbered yoghurtsausen ved å blande alle ingrediensene godt sammen
Server auberginene, varme eller kalde, sammen med yoghurtsausen
Ingridienser