Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

BLÅBÆR OG SOLBÆR MUFFINS MED HAVREGRYN

En saftig og sunnere vri på muffins som passer utmerket til kaffen, men like god alene

4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Bakst
Enkel
4

Porsjoner

En saftig og sunnere vri på muffins som passer utmerket til kaffen, men like god alene

60 g havregryn
3 dl melk
250 g hvetemel
3 ts bakepulver
1.5 ts Havsalt fra Camargue
90 g sukker
50 g blåbær
50 g solbær
1 stk egg
6 ss Hverdagsolje*
2.9 ss Balsamico med solbær**
1. 

Forvarm ovnen til 180 grader


2. 

Bland sammen havregryn, melk og Olivenolje. Sett til side i 10 minutter


3. 

Blandsammen mel, bakepulver, Havsalt fra Camargue, sukker, solbær, og blåbær i en bolle


4. 

Pisk egget sammen med havregrynblandingen


5. 

Tilsett deretter melblandingen, til slutt Balsamico, og rør sammen forsiktig og ikke for mye.


6. 

Fyll røren i smurte muffinsformer


7. 

Stek midt ovnen i ca 15-20 minutter


Tilberedning

1. 

Forvarm ovnen til 180 grader


2. 

Bland sammen havregryn, melk og Olivenolje. Sett til side i 10 minutter


3. 

Blandsammen mel, bakepulver, Havsalt fra Camargue, sukker, solbær, og blåbær i en bolle


4. 

Pisk egget sammen med havregrynblandingen


5. 

Tilsett deretter melblandingen, til slutt Balsamico, og rør sammen forsiktig og ikke for mye.


6. 

Fyll røren i smurte muffinsformer


7. 

Stek midt ovnen i ca 15-20 minutter


Ingridienser

60 g havregryn
3 dl melk
250 g hvetemel
3 ts bakepulver
1.5 ts Havsalt fra Camargue
90 g sukker
50 g blåbær
50 g solbær
1 stk egg
6 ss Hverdagsolje*
2.9 ss Balsamico med solbær**

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter