En saftig og sunnere vri på muffins som passer utmerket til kaffen, men like god alene
En saftig og sunnere vri på muffins som passer utmerket til kaffen, men like god alene
Forvarm ovnen til 180 grader
Bland sammen havregryn, melk og Olivenolje. Sett til side i 10 minutter
Blandsammen mel, bakepulver, Havsalt fra Camargue, sukker, solbær, og blåbær i en bolle
Pisk egget sammen med havregrynblandingen
Tilsett deretter melblandingen, til slutt Balsamico, og rør sammen forsiktig og ikke for mye.
Fyll røren i smurte muffinsformer
Stek midt ovnen i ca 15-20 minutter
Tilberedning
Forvarm ovnen til 180 grader
Bland sammen havregryn, melk og Olivenolje. Sett til side i 10 minutter
Blandsammen mel, bakepulver, Havsalt fra Camargue, sukker, solbær, og blåbær i en bolle
Pisk egget sammen med havregrynblandingen
Tilsett deretter melblandingen, til slutt Balsamico, og rør sammen forsiktig og ikke for mye.
Fyll røren i smurte muffinsformer
Stek midt ovnen i ca 15-20 minutter
Ingridienser