fbpx

BLÅBÆRMUFFINS

Disse saftige blåbærmuffinsene har en myk og fruktig kjerne av friske blåbær. Kombinasjonen av balsamico og blåbær er helt nydelig! Perfekt å servere til kaffegjestene, på kakebordet i en bursdag eller som en overraskelse i matpakken!
olivenlunden oppskrifter bakst blabaermuffins havsalt hverdagsolje hvit balsamico
Total tid 1 hr
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Bakst

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Forvarm ovnen til 180 grader
  • Bland sammen havregryn, melk og olivenolje. Sett til side i 10 minutter
  • Bland sammen mel, bakepulver, havsalt fra Camargue, sukker og blåbær i en bolle
  • Pisk egget sammen med havregrynblandingen
  • Tilsett deretter melblandingen, til slutt hvit balsamico, og rør forsiktig sammen og ikke for mye
  • Fyll røren i smurte muffinsformer
  • Stek midt ovnen i ca. 15-20 minutter

Notes

*Hverdagsolje kan erstattes med Gul sitronolje
**Hvit balsamico kan erstattes med Blåbærbalsamico eller Vellagret balsamicoeddik fra Modena
 

Ingredienser

Ingredienser
  

Tilberedning
 

  • Forvarm ovnen til 180 grader
  • Bland sammen havregryn, melk og olivenolje. Sett til side i 10 minutter
  • Bland sammen mel, bakepulver, havsalt fra Camargue, sukker og blåbær i en bolle
  • Pisk egget sammen med havregrynblandingen
  • Tilsett deretter melblandingen, til slutt hvit balsamico, og rør forsiktig sammen og ikke for mye
  • Fyll røren i smurte muffinsformer
  • Stek midt ovnen i ca. 15-20 minutter

Notes

*Hverdagsolje kan erstattes med Gul sitronolje
**Hvit balsamico kan erstattes med Blåbærbalsamico eller Vellagret balsamicoeddik fra Modena