Tilberedning
- Del blomkålen i grove biter og grovhakk løken
- Ha hverdagsoljen i en stor kasserolle og fresløken til den er blank
- Tilsett så 1 ss kastanjehonning og blomkålen. La det fortsette å frese i ca. 5 minutter
- Tilsett melken og grønnsakbuljongen. La det hele småkoke i 10-15 minutter, før du kjører suppen glatt med en stavmikser
- Ha 1 ss trøffelbalsamico i bunnen av hver suppeskål
- Server suppen varm og ringle trøffelolje over hver porsjon før servering. Smak til med trøffelsalt
Ingredienser
- 2 ss Hverdagsolje
- 1 stk Blomkål
- ½ stk Løk
- 2 ss Kastanjehonning
- 6 dl Grønnsaksbuljong
- 6 dl H-melk
- Hvit trøffelolje
- 4 ss Trøffelbalasmico Kan sløyfes
- Trøffelsalt
- Sort Kampot pepper Nykvernet
Tilberedning
- Del blomkålen i grove biter og grovhakk løken
- Ha hverdagsoljen i en stor kasserolle og fresløken til den er blank
- Tilsett så 1 ss kastanjehonning og blomkålen. La det fortsette å frese i ca. 5 minutter
- Tilsett melken og grønnsakbuljongen. La det hele småkoke i 10-15 minutter, før du kjører suppen glatt med en stavmikser
- Ha 1 ss trøffelbalsamico i bunnen av hver suppeskål
- Server suppen varm og ringle trøffelolje over hver porsjon før servering. Smak til med trøffelsalt