Tilberedning
- Bland mandlene sammen med 0,5 dl vellagret balsamico i en bolle.
- Tilsett 1-2 små ts med Havsalt fra Camargue.
- Kutt en bunt rosmarin til 1-2 ss med oppkuttede urter, bland sammen.
- La mandlene stå og marinere i omtrent 1 time.
- Fordel mandlene jevnt utover et stekebrett med bakepapir.
- Stek på 200 grader i omtrent 10 minutter, vend på mandlene underveis.
- La mandlene hvile i 30 minutter før de knekkes fra hverandre og oppbevares på glass.
Ingredienser
- 0,5 dl Vellagret Balsamicoeddik fra Modena IGP
- 3 dl mandler
- ½ ts Havsalt fra Camargue
- 1-2 ss fersk rosmarin
Tilberedning
- Bland mandlene sammen med 0,5 dl vellagret balsamico i en bolle.
- Tilsett 1-2 små ts med Havsalt fra Camargue.
- Kutt en bunt rosmarin til 1-2 ss med oppkuttede urter, bland sammen.
- La mandlene stå og marinere i omtrent 1 time.
- Fordel mandlene jevnt utover et stekebrett med bakepapir.
- Stek på 200 grader i omtrent 10 minutter, vend på mandlene underveis.
- La mandlene hvile i 30 minutter før de knekkes fra hverandre og oppbevares på glass.