Produkter
Produkter Brukt I Denne Oppskriften:
-
Havsalt fra Camargue
Camargue, Frankrike
kr 109.00,-
Forberedelsestid 20 minKoketid 1 hr 30 min10 minTotal tid 2 timerPorsjoner 4 porsjonerMedium
Tilberedning
- Bland mandlene sammen med 0,5 dl vellagret balsamico i en bolle.
- Tilsett 1-2 små ts med Havsalt fra Camargue.
- Kutt en bunt rosmarin til 1-2 ss med oppkuttede urter, bland sammen.
- La mandlene stå og marinere i omtrent 1 time.
- Fordel mandlene jevnt utover et stekebrett med bakepapir.
- Stek på 200 grader i omtrent 10 minutter, vend på mandlene underveis.
- La mandlene hvile i 30 minutter før de knekkes fra hverandre og oppbevares på glass.
Ingredienser
Ingredienser
- 0,5 dl Vellagret Balsamicoeddik fra Modena IGP
- 3 dl mandler
- ½ ts Havsalt fra Camargue
- 1-2 ss fersk rosmarin
Tilberedning
- Bland mandlene sammen med 0,5 dl vellagret balsamico i en bolle.
- Tilsett 1-2 små ts med Havsalt fra Camargue.
- Kutt en bunt rosmarin til 1-2 ss med oppkuttede urter, bland sammen.
- La mandlene stå og marinere i omtrent 1 time.
- Fordel mandlene jevnt utover et stekebrett med bakepapir.
- Stek på 200 grader i omtrent 10 minutter, vend på mandlene underveis.
- La mandlene hvile i 30 minutter før de knekkes fra hverandre og oppbevares på glass.
Relaterte
Oppskrifter
CARPACCIO AV HVIT FISK & SITRUS
1 DForrettEnkelEn smakfull forrett med sjømat som du kan servere i julen. I denne retten bruker vi Grapefruktbalsamico, Juleolje fra Toscana, Timut pepper og Havsalt fra Camargue.
COCKTAIL MED CHAMPAGNE OG BRINGEBÆREDDIK
17. maiEnkelEn nydelig cocktail med Champagne, ferske bringebær og bringebæreddik. Den perfekte nyttårsdrinken – salute!
Velkomstgave til deg!
FÅ 10% RABATT
Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.
EPOST-ADRESSE
Lagre handlekurven din?
x