Produkter
Produkter Brukt I Denne Oppskriften:
-
Ciccolella
olivenoljePuglia, Italia, November 2021
kr 399.00,-
Legg i handlekurv-
Urtesalt til salat & pasta
Frankrike
kr 109.00,-
Legg i handlekurv-
Sort Kampotpepper
Kambodsja
kr 89.00,-
Legg i handlekurv-
Cherrytomater
Puglia, Italia
kr 139.00,-
Legg i handlekurv-
Leccino oliven uten stein
Abruzzo, Italia
kr 129.00,-
Koketid 20 minTotal tid 20 minPorsjoner 4 porsjonerEnkel
Tilberedning
- Skjær landbrødet i skiver. Gni brødskivene med hvitløk før de legges på langpanne eller i en ildfast form. Ha Olivenolje og Urtesalt over.
- Legg på skiver av mozzarella-ost, noen Halvtørkede cherrytomater og ferske cherrytomater. Stek i ovnen på 190 grader i ca 10 til 15 minutter.
- Smak til med nykvernet pepper og hell over noen dråper Intens olivenolje og Balsamico som prikken over i ́en. Pynt med basilikumblader og Leccino-oliven.
Ingredienser
Tilberedning
- Skjær landbrødet i skiver. Gni brødskivene med hvitløk før de legges på langpanne eller i en ildfast form. Ha Olivenolje og Urtesalt over.
- Legg på skiver av mozzarella-ost, noen Halvtørkede cherrytomater og ferske cherrytomater. Stek i ovnen på 190 grader i ca 10 til 15 minutter.
- Smak til med nykvernet pepper og hell over noen dråper Intens olivenolje og Balsamico som prikken over i ́en. Pynt med basilikumblader og Leccino-oliven.
Relaterte
Oppskrifter
AMUSE-BOUCHE MED LAKS
20 m17. maiEnkelAmuse-bouche er en liten appetittvekker, som serveres før forretten, her laget med laks.
BRINGEBÆRMOJITO MED MYNTE OG SITRON
17. maiEnkelFrisk og leskende mocktail med vår Bringebærbalsamico eller Granateplebalsamico. Perfekt for de varme sommerkveldene eller som velkomstdrikk før maten
COCKTAIL MED CHAMPAGNE OG BRINGEBÆREDDIK
17. maiEnkelEn nydelig cocktail med Champagne, ferske bringebær og bringebæreddik. Den perfekte nyttårsdrinken – salute!
-
Velkomstgave til deg!
FÅ 10% RABATT
Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.
EPOST-ADRESSE
Lagre handlekurven din?
x -
-
-