Produkter
Produkter Brukt I Denne Oppskriften:
-
Olivenpaté med trøffel
Italia
kr 199.00,-
Legg i handlekurv-
GULLVINNER
Hverdagsolje
olivenolje - 750mlHellas, 2021
kr 329.00,-
Les mer-
Sort Kampotpepper
Kambodsja
kr 89.00,-
Legg i handlekurv-
Hvitt trøffelsalt
Frankrike
kr 129.00,-
Legg i handlekurv-
Cherrytomater
Puglia, Italia
kr 139.00,-
Forberedelsestid 30 minKoketid 10 minTotal tid 40 minPorsjoner 6 porsjonerEnkel
Hva lager du ApéritifOlivier PeanTilberedning
- Forvarm ovnen til 190 grader
- Del baguetten i passe store biter, ringle over ca. 1 ss Hverdagsolje og smak til med Trøffelsalt
- Rist dem i ovnen i ca. 8-10 minutter til de får en gyllen farge
- Strimle passe mengde tynne spaghetti-strimler av gulrot, hvit gulrot, persillerot og av squash med en mandolin eller med en skarp kniv
- Ha disse i iskaldt vann
- Smør ett tynt lag Olivenpesto med trøffel over de ristede baguette-bitene, deretter ha over grovhakkede Soltørkede cherrytomater
- Ta råkostsalaten ut av vannet og over i en bolle. Ringle over ca. 1 ss Olivenolje med trøffel, bland forsiktig og dryss over Trøffelsalt etter smak
- Ha råkostsalat over bruschettaene, del burrata i små biter og fordel over bruschettaene. Smak til med nykvernet Sort Kampot pepper
Ingredienser
Olivier PeanTilberedning
- Forvarm ovnen til 190 grader
- Del baguetten i passe store biter, ringle over ca. 1 ss Hverdagsolje og smak til med Trøffelsalt
- Rist dem i ovnen i ca. 8-10 minutter til de får en gyllen farge
- Strimle passe mengde tynne spaghetti-strimler av gulrot, hvit gulrot, persillerot og av squash med en mandolin eller med en skarp kniv
- Ha disse i iskaldt vann
- Smør ett tynt lag Olivenpesto med trøffel over de ristede baguette-bitene, deretter ha over grovhakkede Soltørkede cherrytomater
- Ta råkostsalaten ut av vannet og over i en bolle. Ringle over ca. 1 ss Olivenolje med trøffel, bland forsiktig og dryss over Trøffelsalt etter smak
- Ha råkostsalat over bruschettaene, del burrata i små biter og fordel over bruschettaene. Smak til med nykvernet Sort Kampot pepper
Relaterte
Oppskrifter
BLOMKÅL MED PARMESANKREM OG TRØFFEL
20 mApéritifEnkelDelikat blomkålrett med smak av parmesan og trøffel. Perfekt til apéritif eller som en liten forrett.
BRINGEBÆRMOJITO MED MYNTE OG SITRON
17. maiEnkelFrisk og leskende mocktail med vår Bringebærbalsamico eller Granateplebalsamico. Perfekt for de varme sommerkveldene eller som velkomstdrikk før maten
BRUSCHETTA MED NEKTARINER OG TOMAT
20 mApéritifEnkelBruschetta er perfekt som forrett, lunsj eller innslag på tapasbordet. Her har Aicha Bouhlou laget en versjon med nektariner for oss.
-
Velkomstgave til deg!
FÅ 10% RABATT
Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.
EPOST-ADRESSE
Lagre handlekurven din?
x -
-
-
GULLVINNER