fbpx

BRUSCHETTA MED NEKTARINER OG TOMAT

Bruschetta er perfekt som forrett, lunsj eller innslag på tapasbordet. Her har Aicha Bouhlou laget en versjon med nektariner for oss.
kopi
Forberedelsestid 20 min
Total tid 20 min
Porsjoner 4 porsjoner

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Drypp litt olivenolje på begge sider av brødskivene. Varm opp grillen eller en stekepanne og stek brødet til det har fått en sprø skorpe.
  • Skjær tomater og løk i fine biter. Nektariner kan kuttes i biter eller skjæres i tynne skiver.
  • Legg alt i en skål og tilsett en klunk olivenolje, balsamico, grovhakket basilikum, en klype salt og pepper. Blandt godt.
  • Gni de grillede brødskivene med hvitløk og smør ricotta på skivene.
  • Legg på tomat -og nektarinsalaten rett før servering.
    kopi
Aicha Bouhlou

Tilberedning
 

  • Drypp litt olivenolje på begge sider av brødskivene. Varm opp grillen eller en stekepanne og stek brødet til det har fått en sprø skorpe.
  • Skjær tomater og løk i fine biter. Nektariner kan kuttes i biter eller skjæres i tynne skiver.
  • Legg alt i en skål og tilsett en klunk olivenolje, balsamico, grovhakket basilikum, en klype salt og pepper. Blandt godt.
  • Gni de grillede brødskivene med hvitløk og smør ricotta på skivene.
  • Legg på tomat -og nektarinsalaten rett før servering.
    kopi
Aicha Bouhlou