Tilberedning
- Drypp litt olivenolje på begge sider av brødskivene. Varm opp grillen eller en stekepanne og stek brødet til det har fått en sprø skorpe.
- Skjær tomater og løk i fine biter. Nektariner kan kuttes i biter eller skjæres i tynne skiver.
- Legg alt i en skål og tilsett en klunk olivenolje, balsamico, grovhakket basilikum, en klype salt og pepper. Blandt godt.
- Gni de grillede brødskivene med hvitløk og smør ricotta på skivene.
- Legg på tomat -og nektarinsalaten rett før servering.
Ingredienser
- 4 skiver surdeigsbrød eller annet godt brød (store skiver)
- 4 ss ricotta
- litt olivenolje til å dryppe over brødet
- 3 stk klasetomater eller en korg cherrytomater
- 2 stk nektariner
- 1 stk rødløk
- 1 ss Sommerolje Pago de Espejo
- 2 ts Pasjonsfruktbalsamico
- 1 håndfull basilikum
- salt og pepper
- 1 fedd hvitløk
Tilberedning
- Drypp litt olivenolje på begge sider av brødskivene. Varm opp grillen eller en stekepanne og stek brødet til det har fått en sprø skorpe.
- Skjær tomater og løk i fine biter. Nektariner kan kuttes i biter eller skjæres i tynne skiver.
- Legg alt i en skål og tilsett en klunk olivenolje, balsamico, grovhakket basilikum, en klype salt og pepper. Blandt godt.
- Gni de grillede brødskivene med hvitløk og smør ricotta på skivene.
- Legg på tomat -og nektarinsalaten rett før servering.