Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

BRUSCHETTA MED NEKTARINER OG TOMAT

Bruschetta er perfekt som forrett, lunsj eller innslag på tapasbordet. Her har Aicha Bouhlou laget en versjon med nektariner for oss.

Koketid Under 20 min
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Apéritif, Forrett, Lunsj, Olivenlunden 1830 x Aicha Bouhlou
Enkel
4

Porsjoner

Bruschetta er perfekt som forrett, lunsj eller innslag på tapasbordet. Her har Aicha Bouhlou laget en versjon med nektariner for oss.

4 skiver

surdeigsbrød eller annet godt brød (store skiver)

4 ss

ricotta

litt olivenolje til å dryppe over brødet

3 stk

klasetomater eller en korg cherrytomater

2 stk

nektariner

1 stk

rødløk

ss

Sommerolje Pago de Espejo

2 ts

Pasjonsfruktbalsamico

1 håndfull

basilikum

salt og pepper

1 fedd

hvitløk

1. 

Drypp litt olivenolje på begge sider av brødskivene. Varm opp grillen eller en stekepanne og stek brødet til det har fått en sprø skorpe.


2. 

Skjær tomater og løk i fine biter. Nektariner kan kuttes i biter eller skjæres i tynne skiver.


3. 

Legg alt i en skål og tilsett en klunk olivenolje, balsamico, grovhakket basilikum, en klype salt og pepper. Blandt godt.


4. 

Gni de grillede brødskivene med hvitløk og smør ricotta på skivene.


5. 

Legg på tomat -og nektarinsalaten rett før servering.


Tilberedning

1. 

Drypp litt olivenolje på begge sider av brødskivene. Varm opp grillen eller en stekepanne og stek brødet til det har fått en sprø skorpe.


2. 

Skjær tomater og løk i fine biter. Nektariner kan kuttes i biter eller skjæres i tynne skiver.


3. 

Legg alt i en skål og tilsett en klunk olivenolje, balsamico, grovhakket basilikum, en klype salt og pepper. Blandt godt.


4. 

Gni de grillede brødskivene med hvitløk og smør ricotta på skivene.


5. 

Legg på tomat -og nektarinsalaten rett før servering.


ingredienser

4 skiver

surdeigsbrød eller annet godt brød (store skiver)

4 ss

ricotta

litt olivenolje til å dryppe over brødet

3 stk

klasetomater eller en korg cherrytomater

2 stk

nektariner

1 stk

rødløk

ss

Sommerolje Pago de Espejo

2 ts

Pasjonsfruktbalsamico

1 håndfull

basilikum

salt og pepper

1 fedd

hvitløk

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter