BUTTERDEIG MED CHEVRE, HONNING OG HASSELNØTTSALT

Søtt og salt i perfekt harmoni! Hasselnøttsaltet er virkelig prikken over i'en på disse butterdeigrutene.
OLIVEN1 2
Total tid 1 hr
Porsjoner 4
Hva lager du Forrett, Tilbehør

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Legg de 4 platene med butterdeig på et stekebrett dekket med bakepapir
  • Legg 1 skive med chevre på hver rute og dryss over hasselnøttsalt
  • Lukk rutene ved å brette hvert hjørne inn mot midten
  • Pensle med pisket eggeplomme og dryss over havsalt
  • Stekes i forvarmet ovn ved 200 grader i 15 minutter
  • Ringle litt honning over hvert stykke

Tilberedning
 

  • Legg de 4 platene med butterdeig på et stekebrett dekket med bakepapir
  • Legg 1 skive med chevre på hver rute og dryss over hasselnøttsalt
  • Lukk rutene ved å brette hvert hjørne inn mot midten
  • Pensle med pisket eggeplomme og dryss over havsalt
  • Stekes i forvarmet ovn ved 200 grader i 15 minutter
  • Ringle litt honning over hvert stykke

Velkomstgave til deg!

FÅ 10% RABATT

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.

EPOST-ADRESSE