Total tid 20 min
Porsjoner 4 porsjoner
Tilberedning
- Forvarm ovnen til 210 grader. Rull ut butterdeigen
- Fordel 50 g sort olivenpaté over hele deigen
- Lag strimler på 2 x 10 cm og vri dem
- Stek i 15 minutter
- Serveres kalde
Ingredienser
Ingredienser
- 1 rull butterdeig
- 50 g Sort olivenpaté med timian
Tilberedning
- Forvarm ovnen til 210 grader. Rull ut butterdeigen
- Fordel 50 g sort olivenpaté over hele deigen
- Lag strimler på 2 x 10 cm og vri dem
- Stek i 15 minutter
- Serveres kalde
Relaterte
Oppskrifter
AMUSE-BOUCHE MED LAKS
20 m
17. mai
Enkel
Amuse-bouche er en liten appetittvekker, som serveres før forretten, her laget med laks.
BIFFTARTAR MED SABA DRUEMOST OG URTEPREGET OLIVENOLJE
10 m
Forrett
Enkel
Klassisk biffrett som passer ypperlig til lunsj eller som forrett til deg og dine gjester