fbpx

CÆSARSALAT MED PASJONSFRUKTBALSAMICO-VINAIGRETTE

Prøv vår Cæsarsalat med pasjonsfrukt-vinaigrette. En lett og velsmakende rett som passer til både lunch og middag.
Koketid 40 min
Total tid 40 min
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Lunsj, Middag, Salat

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

TILBEREDNING AV VINAIGRETTE

  • Bland alle ingrediensene sammen og smak til med urtesalt til salat & pasta

TILBEREDNING AV SALATEN

  • Forvarm ovnen til 150 grader
  • Del landbrødskivene i terninger
  • Bland sammen 1 ss hverdagsolje med provenceurter i en bolle, ha landbrødterningene oppi blandingen
  • Fordel terningene i en langpanne og stek de i ovnen i 10-15 minutter
  • Bland sammen urtesalt til kjøtt med nykvernet timut pepper. Gni inn kyllingfileten med salt og pepper
  • Stek kyllingfileten på medium varme. La den hvile i 10 minutter etter steking før den skjæres i skiver
  • Kok eggene i 10 minutter med litt salt. Kjøl de ned og del de i båter
  • Ha romanosalat, kyllingskivene, krutongene og eggene på tallerkenene
  • Ha tynne skiver med parmesan over salaten og ringle over cirka 1 ss sommerolivenolje
  • Til slutt ha over 1 ss vinaigrette med pasjonsfruktbalsamico
Olivier Pean

Tilberedning
 

TILBEREDNING AV VINAIGRETTE

  • Bland alle ingrediensene sammen og smak til med urtesalt til salat & pasta

TILBEREDNING AV SALATEN

  • Forvarm ovnen til 150 grader
  • Del landbrødskivene i terninger
  • Bland sammen 1 ss hverdagsolje med provenceurter i en bolle, ha landbrødterningene oppi blandingen
  • Fordel terningene i en langpanne og stek de i ovnen i 10-15 minutter
  • Bland sammen urtesalt til kjøtt med nykvernet timut pepper. Gni inn kyllingfileten med salt og pepper
  • Stek kyllingfileten på medium varme. La den hvile i 10 minutter etter steking før den skjæres i skiver
  • Kok eggene i 10 minutter med litt salt. Kjøl de ned og del de i båter
  • Ha romanosalat, kyllingskivene, krutongene og eggene på tallerkenene
  • Ha tynne skiver med parmesan over salaten og ringle over cirka 1 ss sommerolivenolje
  • Til slutt ha over 1 ss vinaigrette med pasjonsfruktbalsamico
Olivier Pean