Tilberedning
TILBEREDNING AV VINAIGRETTE
- Bland alle ingrediensene sammen og smak til med urtesalt til salat & pasta
TILBEREDNING AV SALATEN
- Forvarm ovnen til 150 grader
- Del landbrødskivene i terninger
- Bland sammen 1 ss hverdagsolje med provenceurter i en bolle, ha landbrødterningene oppi blandingen
- Fordel terningene i en langpanne og stek de i ovnen i 10-15 minutter
- Bland sammen urtesalt til kjøtt med nykvernet timut pepper. Gni inn kyllingfileten med salt og pepper
- Stek kyllingfileten på medium varme. La den hvile i 10 minutter etter steking før den skjæres i skiver
- Kok eggene i 10 minutter med litt salt. Kjøl de ned og del de i båter
- Ha romanosalat, kyllingskivene, krutongene og eggene på tallerkenene
- Ha tynne skiver med parmesan over salaten og ringle over cirka 1 ss sommerolivenolje
- Til slutt ha over 1 ss vinaigrette med pasjonsfruktbalsamico
Ingredienser
INGREDIENSER TIL VINAIGRETTE
- 3 ss Sommerolje
- 3 ss Pasjonsfruktbalsamico
- 3 ts Sennep med honning
- 3 ss rømme
- 3-4 klyper Urtesalt til salat & pasta
INGREDIENSER TIL SALAT
Tilberedning
TILBEREDNING AV VINAIGRETTE
- Bland alle ingrediensene sammen og smak til med urtesalt til salat & pasta
TILBEREDNING AV SALATEN
- Forvarm ovnen til 150 grader
- Del landbrødskivene i terninger
- Bland sammen 1 ss hverdagsolje med provenceurter i en bolle, ha landbrødterningene oppi blandingen
- Fordel terningene i en langpanne og stek de i ovnen i 10-15 minutter
- Bland sammen urtesalt til kjøtt med nykvernet timut pepper. Gni inn kyllingfileten med salt og pepper
- Stek kyllingfileten på medium varme. La den hvile i 10 minutter etter steking før den skjæres i skiver
- Kok eggene i 10 minutter med litt salt. Kjøl de ned og del de i båter
- Ha romanosalat, kyllingskivene, krutongene og eggene på tallerkenene
- Ha tynne skiver med parmesan over salaten og ringle over cirka 1 ss sommerolivenolje
- Til slutt ha over 1 ss vinaigrette med pasjonsfruktbalsamico