Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

CARPACCIO AV HUMMER

Rask og lekker forrett med hummer

Koketid Under 20 min
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Forrett, Jul, Middag
Enkel
4

Porsjoner

Rask og lekker forrett med hummer

4 hummer
2 ss Hvit balsamico
2 ss Balsamico med grapefrukt (kan erstattes med Balsamico med blodappelsin)
5 ss Olivenolje med sitrus
2 ss sitronsaft
2 ss grapefruktsaft
Havsalt fra Camargue
nykvernet Sort Kampot pepper
strimlet gressløk
fileter av sitron eller grapefrukt
Balsamicoperler med sitron fra Menton
1. 

Ta hummeren ut av fryseren en time før tilberedning.


2. 

Del hummerkjøttet i tynne skiver og anrett på et serveringsfat


3. 

Lag vinaigretten ved å blande sammen begge Balsamicoene og sitrusjusen. Smak til med Havsalt fra Camargue og Kampot pepper, og til slutt rører du inn Olivenolje med sitrus


4. 

Hell vinaigretten forsiktig over hummer-carpaccioen og dander med strimlet gressløk, grapefrukt- eller sitronfileter og Balsamicoperler med sitron fra Menton.


Tilberedning

1. 

Ta hummeren ut av fryseren en time før tilberedning.


2. 

Del hummerkjøttet i tynne skiver og anrett på et serveringsfat


3. 

Lag vinaigretten ved å blande sammen begge Balsamicoene og sitrusjusen. Smak til med Havsalt fra Camargue og Kampot pepper, og til slutt rører du inn Olivenolje med sitrus


4. 

Hell vinaigretten forsiktig over hummer-carpaccioen og dander med strimlet gressløk, grapefrukt- eller sitronfileter og Balsamicoperler med sitron fra Menton.


Ingridienser

4 hummer
2 ss Hvit balsamico
2 ss Balsamico med grapefrukt (kan erstattes med Balsamico med blodappelsin)
5 ss Olivenolje med sitrus
2 ss sitronsaft
2 ss grapefruktsaft
Havsalt fra Camargue
nykvernet Sort Kampot pepper
strimlet gressløk
fileter av sitron eller grapefrukt
Balsamicoperler med sitron fra Menton

Flere smaksrike

Oppskrifter