fbpx

CARPACCIO AV JORDSKOKK MED GRAPEFRUKT-VINAIGRETTE

En forrett som helt klart vil imponere de fleste og perfekt i sesongen
Carpaccio av jordskokk grapefrukt vinaigrette
Forberedelsestid 20 min
Koketid 7 min
Total tid 27 min
Porsjoner 4 Porsjoner
Hva lager du Forrett

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Forvarm ovnen til 160 grader og stek pinjekjernene i ovnen i ca. 7 minutter
  • Skrelljordskokk og kutt tynne skiver med en mandolin
  • Kok opp vann med sitronsaft og ha i jordskokkskivene i 3 sekunder før de tas over i iskaldt vann
  • Visp sitronolivenolje sammen med grapefruktbalsamico
  • Tørk jordkokkskivene og dander dem på en tallerken
  • Penslegrapefrukt-dressingen over carpaccioen av jordskokk. Smak til med urtesalt og nykvernet kampot pepper

Tilberedning
 

  • Forvarm ovnen til 160 grader og stek pinjekjernene i ovnen i ca. 7 minutter
  • Skrelljordskokk og kutt tynne skiver med en mandolin
  • Kok opp vann med sitronsaft og ha i jordskokkskivene i 3 sekunder før de tas over i iskaldt vann
  • Visp sitronolivenolje sammen med grapefruktbalsamico
  • Tørk jordkokkskivene og dander dem på en tallerken
  • Penslegrapefrukt-dressingen over carpaccioen av jordskokk. Smak til med urtesalt og nykvernet kampot pepper