Tilberedning
- Forvarm ovnen til 160 grader og stek pinjekjernene i ovnen i ca. 7 minutter
- Skrelljordskokk og kutt tynne skiver med en mandolin
- Kok opp vann med sitronsaft og ha i jordskokkskivene i 3 sekunder før de tas over i iskaldt vann
- Visp sitronolivenolje sammen med grapefruktbalsamico
- Tørk jordkokkskivene og dander dem på en tallerken
- Penslegrapefrukt-dressingen over carpaccioen av jordskokk. Smak til med urtesalt og nykvernet kampot pepper
Ingredienser
- 40 g Pinjekjerner
- 500 g Jordskokk
- 1 l Vann
- 1 ss Sitronsaft
- 4-5 blader Feldsalat Til pynt
- Urtesalt til salat & pasta
- Sort kampot pepper
- 2 ss Sitronolje
- 1 ss Grapefruktbalsamico
Tilberedning
- Forvarm ovnen til 160 grader og stek pinjekjernene i ovnen i ca. 7 minutter
- Skrelljordskokk og kutt tynne skiver med en mandolin
- Kok opp vann med sitronsaft og ha i jordskokkskivene i 3 sekunder før de tas over i iskaldt vann
- Visp sitronolivenolje sammen med grapefruktbalsamico
- Tørk jordkokkskivene og dander dem på en tallerken
- Penslegrapefrukt-dressingen over carpaccioen av jordskokk. Smak til med urtesalt og nykvernet kampot pepper