fbpx

CEVICHE AV HVIT FISK

Ceviche er en enkel og sunn rett. Perfekt på tapasbordet eller som frisk lunsj.
Koketid 15 minutter
Total tid 15 minutter
Porsjoner 4 porsjoner
Course Forrett, Lunsj

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Skjær fisken i veldig små terninger og oppbevar den kjølig
  • Press saften fra limen og riv skallet. Skrell og riv ingefæren. Skyl, tørk og grovhakk korianderen - inkluder 2/3 av stilkene
  • Bland alle ingrediensene til en marinade og hell over fisken
  • Server umiddelbart
Catherine Kluger

Tilberedning
 

  • Skjær fisken i veldig små terninger og oppbevar den kjølig
  • Press saften fra limen og riv skallet. Skrell og riv ingefæren. Skyl, tørk og grovhakk korianderen - inkluder 2/3 av stilkene
  • Bland alle ingrediensene til en marinade og hell over fisken
  • Server umiddelbart
Catherine Kluger