Tilberedning
- Skjær fisken i veldig små terninger og oppbevar den kjølig
- Press saften fra limen og riv skallet. Skrell og riv ingefæren. Skyl, tørk og grovhakk korianderen - inkluder 2/3 av stilkene
- Bland alle ingrediensene til en marinade og hell over fisken
- Server umiddelbart
Ingredienser
- 600 g hvit fisk (torsk, brasme etc)
- 2 stk lime
- 3 cm ingefær
- 2 stk vårløk eller 1 bunt gressløk, eller 2 skiver av hvit eller rød løk
- 1 stk rød chili
- 1 bunt koriander
- 1 ss sesamolje
- 2 ts soyasaus
- Økologisk kryddermiks til fisk
Tilberedning
- Skjær fisken i veldig små terninger og oppbevar den kjølig
- Press saften fra limen og riv skallet. Skrell og riv ingefæren. Skyl, tørk og grovhakk korianderen - inkluder 2/3 av stilkene
- Bland alle ingrediensene til en marinade og hell over fisken
- Server umiddelbart