CEVICHE AV HVIT FISK

Ceviche er friskt, sunt og enkelt å lage. Perfekt som forrett, på tapasbordet eller som frisk lunsj.
Koketid 15 min
Total tid 15 min
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Forrett, Lunsj

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Skjær fisken i veldig små terninger og oppbevar den kjølig
  • Press saften fra limen og riv skallet. Skrell og riv ingefæren. Skyl, tørk og grovhakk korianderen - inkluder 2/3 av stilkene
  • Bland alle ingrediensene til en marinade og hell over fisken
  • Server umiddelbart
Catherine Kluger

Tilberedning
 

  • Skjær fisken i veldig små terninger og oppbevar den kjølig
  • Press saften fra limen og riv skallet. Skrell og riv ingefæren. Skyl, tørk og grovhakk korianderen - inkluder 2/3 av stilkene
  • Bland alle ingrediensene til en marinade og hell over fisken
  • Server umiddelbart
Catherine Kluger

Velkomstgave til deg!

FÅ 10% RABATT

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.

EPOST-ADRESSE