Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

CREPES MED HASSELNØTTKREM

Nydelige pannekaker, eller «crepes» med Hasselnøttkrem over. Pynt gjerne med noen hakkede nøtter

Koketid Under 20 min
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Dessert
Enkel
4

Porsjoner

Nydelige pannekaker, eller «crepes» med Hasselnøttkrem over. Pynt gjerne med noen hakkede nøtter

3 ss

Hverdagsolje

300 g

hvetemel

3

egg

60 cl

melk

60 g

smør

3 ss

sukker

Hasselnøttkrem med olivenolje

1. 

Ha melet i en bolle og lag en grop i midten. Tilsett egg, sukker, Hverdagsolje og smør


2. 

Bland forsiktig med en visp og tilsett melken gradvis. Visp til du får en litt tykk, jevn røre


3. 

Varm en stekepanne og smør den med litt Hverdagsolje. Bruk tørkepapir til å smøre oljen utover.


4. 

Ha en øse med røre i stekepannen, vend på stekepannen så røren fordeler seg og stek til den er ferdig stekt på en side. Snu og stek den ferdig på andre siden. Stek pannekakene på lav varme


5. 

Server med Hasselnøttkrem med olivenolje over


Tilberedning

1. 

Ha melet i en bolle og lag en grop i midten. Tilsett egg, sukker, Hverdagsolje og smør


2. 

Bland forsiktig med en visp og tilsett melken gradvis. Visp til du får en litt tykk, jevn røre


3. 

Varm en stekepanne og smør den med litt Hverdagsolje. Bruk tørkepapir til å smøre oljen utover.


4. 

Ha en øse med røre i stekepannen, vend på stekepannen så røren fordeler seg og stek til den er ferdig stekt på en side. Snu og stek den ferdig på andre siden. Stek pannekakene på lav varme


5. 

Server med Hasselnøttkrem med olivenolje over


ingredienser

3 ss

Hverdagsolje

300 g

hvetemel

3

egg

60 cl

melk

60 g

smør

3 ss

sukker

Hasselnøttkrem med olivenolje

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter