Tilberedning
- Skrell mangoen og appelsinene. Del mangoen i terninger og lag fileter av appelsinene
- Del pasjonsfruktene i to, skrap ut fruktkjøttet og bland med resten av fruktene
- Lag dressingen med sitronolje og sitronbalsamico, og bland sammen med fruktsalaten
- Smak forsiktig til med nykvernet Timut pepper
- Ha fruktsalaten i kjøleskapet i minst 30 minutter før servering
Notes
Tips: denne fruktsalaten er nydelig tilbehør til iskrem og sjokoladefondant.
Ingredienser
- 1 stk mango
- 4 stk appelsiner
- 4 stk blodappelsiner
- 2 stk pasjonsfrukter
- 2 ss Gul sitronolje
- 2 ss Sitronbalsamico
- nykvernet Timut pepper
Tilberedning
- Skrell mangoen og appelsinene. Del mangoen i terninger og lag fileter av appelsinene
- Del pasjonsfruktene i to, skrap ut fruktkjøttet og bland med resten av fruktene
- Lag dressingen med sitronolje og sitronbalsamico, og bland sammen med fruktsalaten
- Smak forsiktig til med nykvernet Timut pepper
- Ha fruktsalaten i kjøleskapet i minst 30 minutter før servering
Notes
Tips: denne fruktsalaten er nydelig tilbehør til iskrem og sjokoladefondant.