Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

FÅRIKÅL

Her har vår kokk piffet opp den klassiske fårikålen med Olivenolje med chili og Balsamico med mango. Vel bekomme!

Koketid Jeg har all tid i verden
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Middag
Enkel
4

Porsjoner

Her har vår kokk piffet opp den klassiske fårikålen med Olivenolje med chili og Balsamico med mango. Vel bekomme!

1.5 kg

lammekjøtt til gryte

1.5 kg

hodekål

1 ss

hel Kampot pepper

1 ss

salt

6 fedd

hvitløk i skiver

2 ss

spisskummen

3 ss

ingefær, finhakket

Olivenolje med chili

Balsamico med mango

1. 

Del hodekålen i båter eller skiver, ca 3 cm tykke


2. 

Start med kjøtt i bunnen av gryten


3. 

Ha lagvis med lammekjøtt, kål, pepperkorn, salt, hvitløk, spisskummen og ingefær


4. 

Hell på vann så det dekker


5. 

Kok opp og skum forsiktig av


6. 

La fårikålen småkoke ca. 2 t inntil kjøttet er mørt


7. 

Lag en dressing av 1 ss Olivenolje med chili og 1 ts Balsamico med mango per tallerken


8. 

Ha varm fårikål på hver tallerken og ringle chilidressingen over


9. 

Server med kokte poteter


Tilberedning

1. 

Del hodekålen i båter eller skiver, ca 3 cm tykke


2. 

Start med kjøtt i bunnen av gryten


3. 

Ha lagvis med lammekjøtt, kål, pepperkorn, salt, hvitløk, spisskummen og ingefær


4. 

Hell på vann så det dekker


5. 

Kok opp og skum forsiktig av


6. 

La fårikålen småkoke ca. 2 t inntil kjøttet er mørt


7. 

Lag en dressing av 1 ss Olivenolje med chili og 1 ts Balsamico med mango per tallerken


8. 

Ha varm fårikål på hver tallerken og ringle chilidressingen over


9. 

Server med kokte poteter


ingredienser

1.5 kg

lammekjøtt til gryte

1.5 kg

hodekål

1 ss

hel Kampot pepper

1 ss

salt

6 fedd

hvitløk i skiver

2 ss

spisskummen

3 ss

ingefær, finhakket

Olivenolje med chili

Balsamico med mango

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter