FASTELAVNSBOLLE ALL' ITALIANA

Fastelavnsboller er alltid populært! Her har vi laget en italiensk versjon med gul sitronolje og pistasjkrem. Prego!
Forberedelsestid 1 hr 20 min
Koketid 15 min
15 min
Total tid 1 hr 50 min
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Bakst

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

TILBEREDNING AV BOLLER

  • Ha det tørre i bakebollen og tilsett melk og vann
  • Deretter ha i smør som er kuttet i terninger
  • La deigen stå og elte på lav hastighet i ca 25 minutter
  • Deretter la den heve i bollen til dobbel størrelse, for så å slå den sammen igjen
  • Bak ut deigen til boller og pensle de med sammenpisket egg
  • Hev til nesten dobbel størrelse (husk og dekk de til)
  • Stek på 200 grader til de er ferdig ( ca 10-15 min)
  • Avkjøl på rist

TILBEREDNING AV FYLL

  • Pisk kremfløte og vaniljesukker til en luftig krem.
  • Bland pistasjkrem og gul sitronolje
  • Del bollene i to og fyll med krem og pistasj-blandingen
  • Dryss litt melis over til slutt
Olivier Pean

Tilberedning
 

TILBEREDNING AV BOLLER

  • Ha det tørre i bakebollen og tilsett melk og vann
  • Deretter ha i smør som er kuttet i terninger
  • La deigen stå og elte på lav hastighet i ca 25 minutter
  • Deretter la den heve i bollen til dobbel størrelse, for så å slå den sammen igjen
  • Bak ut deigen til boller og pensle de med sammenpisket egg
  • Hev til nesten dobbel størrelse (husk og dekk de til)
  • Stek på 200 grader til de er ferdig ( ca 10-15 min)
  • Avkjøl på rist

TILBEREDNING AV FYLL

  • Pisk kremfløte og vaniljesukker til en luftig krem.
  • Bland pistasjkrem og gul sitronolje
  • Del bollene i to og fyll med krem og pistasj-blandingen
  • Dryss litt melis over til slutt
Olivier Pean

Velkomstgave til deg!

FÅ 10% RABATT

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.

EPOST-ADRESSE