Tilberedning
- Ta vare på den grønne «dusken» på fenniklene hvis det er mulig
- Bruk en mandolin eller en skarp kniv og kutt tynne skiver av fenniklene
- Skrell sitrusfruktene og lag fileter avdem
- Ha fennikelskivene på et langt fat, deretter dander sitrusfrukt og oliven uten stein over
- Lag en dressing av 3 ss olivenolje og 2 ss grapefruktbalsamico og ringle den over salaten
- Pynt med de grønne «duskene» fra fenniklene
- Smak til med nykvernet pepper og urtesalt. La salaten marinere i 15 minutter før servering
Ingredienser
- 2 stk Fennikel
- 4 ss Leccino oliven
- 1 stk Rosa grapefrukt
- 2 stk Blodappelsin
- Urtesalt til salat & pasta Etter smak
- 2 ss Grapefruktbalsamico
- Pepper Nykvernet
Tilberedning
- Ta vare på den grønne «dusken» på fenniklene hvis det er mulig
- Bruk en mandolin eller en skarp kniv og kutt tynne skiver av fenniklene
- Skrell sitrusfruktene og lag fileter avdem
- Ha fennikelskivene på et langt fat, deretter dander sitrusfrukt og oliven uten stein over
- Lag en dressing av 3 ss olivenolje og 2 ss grapefruktbalsamico og ringle den over salaten
- Pynt med de grønne «duskene» fra fenniklene
- Smak til med nykvernet pepper og urtesalt. La salaten marinere i 15 minutter før servering