Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

FENNIKELSALAT MED GRAPEFRUKT OG BLODAPPELSIN

En frisk og nydelig salat som kan tilsettes både reker og avokado

Koketid Under 30 min
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Forrett, Tilbehør
Enkel
4

Porsjoner

En frisk og nydelig salat som kan tilsettes både reker og avokado

2 stk

fennikel

4 ss

Leccino-oliven uten stein

grapefrukt

2 stk

blodappelsin

urtesalt til salat & pasta

3 ss

balansert olivenolje

Balsamico med blodappelsin*

nykvernet timut-pepper

1. 

Ta vare på den grønne «dusken» på fenniklene hvis det er mulig


2. 

Bruk en mandolin eller en skarp kniv og kutt tynne skiver av fenniklene


3. 

Skrell sitrusfruktene og lag fileter avdem


4. 

Ha fennikelskivene på et langt fat, deretter dander sitrusfrukt og oliven uten stein over


5. 

Lag en dressing av 3 ss olivenolje og 2 ss grapefruktbalsamico og ringle den over salaten


6. 

Pynt med de grønne «duskene» fra fenniklene


7. 

Smak til med nykvernet pepper og urtesalt. La salaten marinere i 15 minutter før servering


Tilberedning

1. 

Ta vare på den grønne «dusken» på fenniklene hvis det er mulig


2. 

Bruk en mandolin eller en skarp kniv og kutt tynne skiver av fenniklene


3. 

Skrell sitrusfruktene og lag fileter avdem


4. 

Ha fennikelskivene på et langt fat, deretter dander sitrusfrukt og oliven uten stein over


5. 

Lag en dressing av 3 ss olivenolje og 2 ss grapefruktbalsamico og ringle den over salaten


6. 

Pynt med de grønne «duskene» fra fenniklene


7. 

Smak til med nykvernet pepper og urtesalt. La salaten marinere i 15 minutter før servering


ingredienser

2 stk

fennikel

4 ss

Leccino-oliven uten stein

grapefrukt

2 stk

blodappelsin

urtesalt til salat & pasta

3 ss

balansert olivenolje

Balsamico med blodappelsin*

nykvernet timut-pepper

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter