Tilberedning
- Kok potetene til al dente, og skrell dem varmt. Kjøl ned og sett til side
- Kok eggene i 10-12 minutter og kjøl ned
- Fjern eggeplommen fra eggehviten og mos de
- Del 4 av potetene i skiver som er cirka 1 cm tykke
- Knus den siste poteten med en gaffel og miks med eggeplommene, sennep med honning, pestato med paprika, espelette chilipulver og gul sitronolje
- Ha blandingen i en sprøytepose og sprøyt over potetskivene
- Dander med gravlaks og dill, dryss over havsalt fra Camargue
Ingredienser
Tilberedning
- Kok potetene til al dente, og skrell dem varmt. Kjøl ned og sett til side
- Kok eggene i 10-12 minutter og kjøl ned
- Fjern eggeplommen fra eggehviten og mos de
- Del 4 av potetene i skiver som er cirka 1 cm tykke
- Knus den siste poteten med en gaffel og miks med eggeplommene, sennep med honning, pestato med paprika, espelette chilipulver og gul sitronolje
- Ha blandingen i en sprøytepose og sprøyt over potetskivene
- Dander med gravlaks og dill, dryss over havsalt fra Camargue