Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

GRESSKARSUPPE MED CHILIOLJE OG MANGO BALSAMICO

Fyldig og smaksrik gresskarsuppe. Like godt til lunsj, middag eller kveldsmat

4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Suppe
Enkel
4

Porsjoner

Fyldig og smaksrik gresskarsuppe. Like godt til lunsj, middag eller kveldsmat

750 g

gresskar (Okeido gresskar)

0.5

løk

1 ss

Hverdagsolje

4

Hverdagsolje

2

små gulrøtter

6 dl

grønnsakskraft

1.5 dl

melk

Havsalt fra Camargue

6 ss

Chiliolje

6 små ss

Mangobalsamico

nykvernet

Økologisk sort pepper fra Kerala, India*

1. 

Kutt løken, gresskaret og gulrøttene i biter.


2. 

Ha Hverdagsoljen i en stor kjele på middels varme og fres løken til den blir blank.


3. 

Tilsett gulrøttene og gresskaret, og fortsett å frese i 6-7 minutter.


4. 

Ha grønnsakskraften og potetene, som er skjært i biter, over grønnsakene og la det småkoke i 10 minutter (avhengig av hvor store bitene er).


5. 

Kjør det deretter glatt med en stavmikser i 3-4 minutter til suppen blir homogen.


6. 

Tilsett melken og smak til med havsalt og nykvernet pepper.


7. 

Ha 1 liten ss Mangobalsamico i hver suppetallerken.


8. 

Ha suppen i suppetallerkenene og ringle over ca. 1 ss chiliolje.


9. 

Server varmt.


Tilberedning

1. 

Kutt løken, gresskaret og gulrøttene i biter.


2. 

Ha Hverdagsoljen i en stor kjele på middels varme og fres løken til den blir blank.


3. 

Tilsett gulrøttene og gresskaret, og fortsett å frese i 6-7 minutter.


4. 

Ha grønnsakskraften og potetene, som er skjært i biter, over grønnsakene og la det småkoke i 10 minutter (avhengig av hvor store bitene er).


5. 

Kjør det deretter glatt med en stavmikser i 3-4 minutter til suppen blir homogen.


6. 

Tilsett melken og smak til med havsalt og nykvernet pepper.


7. 

Ha 1 liten ss Mangobalsamico i hver suppetallerken.


8. 

Ha suppen i suppetallerkenene og ringle over ca. 1 ss chiliolje.


9. 

Server varmt.


ingredienser

750 g

gresskar (Okeido gresskar)

0.5

løk

1 ss

Hverdagsolje

4

Hverdagsolje

2

små gulrøtter

6 dl

grønnsakskraft

1.5 dl

melk

Havsalt fra Camargue

6 ss

Chiliolje

6 små ss

Mangobalsamico

nykvernet

Økologisk sort pepper fra Kerala, India*

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter