Tilberedning
- Kutt løken, gresskaret og gulrøttene i biter.
- Ha Hverdagsoljen i en stor kjele på middels varme og fres løken til den blir blank.
- Tilsett gulrøttene og gresskaret, og fortsett å frese i 6-7 minutter.
- Ha grønnsakskraften og potetene, som er skjært i biter, over grønnsakene og la det småkoke i 10 minutter (avhengig av hvor store bitene er).
- Kjør det deretter glatt med en stavmikser i 3-4 minutter til suppen blir homogen.
- Tilsett melken og smak til med havsalt og nykvernet pepper.
- Ha 1 liten ss Mangobalsamico i hver suppetallerken.
- Ha suppen i suppetallerkenene og ringle over ca. 1 ss chiliolje.
- Server varmt.
Ingredienser
- 750 g gresskar (Okeido gresskar)
- ½ løk
- 1 ss Hverdagsolje
- 4 mandelpoteter
- 2 små gulrøtter
- 6 dl grønnsakskraft
- 1,5 dl melk
- Havsalt fra Camargue
- 6 ss Chiliolje
- 6 små ss Mangobalsamico
- nykvernet Økologisk sort pepper fra Kerala, India* * eller Rødt Phu Quoc-pepper
Tilberedning
- Kutt løken, gresskaret og gulrøttene i biter.
- Ha Hverdagsoljen i en stor kjele på middels varme og fres løken til den blir blank.
- Tilsett gulrøttene og gresskaret, og fortsett å frese i 6-7 minutter.
- Ha grønnsakskraften og potetene, som er skjært i biter, over grønnsakene og la det småkoke i 10 minutter (avhengig av hvor store bitene er).
- Kjør det deretter glatt med en stavmikser i 3-4 minutter til suppen blir homogen.
- Tilsett melken og smak til med havsalt og nykvernet pepper.
- Ha 1 liten ss Mangobalsamico i hver suppetallerken.
- Ha suppen i suppetallerkenene og ringle over ca. 1 ss chiliolje.
- Server varmt.