Tilberedning
- Skrell ananasen og del i skiver på ca. 0,5 cm, fjern midten og restene av skallet.
- Skrell mangoen og del i skiver på ca. 5 mm.
- Bland sammen havsalt fra Camargue og espelette chilipulver, og lag dressingen med mild olivenolje og ananasbalsamico.
- Forvarm grillen og legg fruktskivene på. Pensle veldig lett med kastanjehonning og la dem karamellisere ca. 1 minutt.
- Snu fruktskivene, pensle lett med kastanjehonning, grill 1 minutt til og ha dem over på et fat.
- Dryss havsalt og espelette chilipulver over den grillede frukten.
- Server umiddelbart sammen med vaniljeis. Ringle ½ ss dressing over hver tallerken.
Ingredienser
- 1 stk ananas
- 2 stk mango
- 2 klyper Havsalt fra Camargue
- 1 knivspiss Espelette Chilipulver AOP
- Kastanjehonning evnt akasiehonning
- 4 kuler vaniljeis
- 1 ss mild olivenolje
- 1 ss Ananasbalsamico
Tilberedning
- Skrell ananasen og del i skiver på ca. 0,5 cm, fjern midten og restene av skallet.
- Skrell mangoen og del i skiver på ca. 5 mm.
- Bland sammen havsalt fra Camargue og espelette chilipulver, og lag dressingen med mild olivenolje og ananasbalsamico.
- Forvarm grillen og legg fruktskivene på. Pensle veldig lett med kastanjehonning og la dem karamellisere ca. 1 minutt.
- Snu fruktskivene, pensle lett med kastanjehonning, grill 1 minutt til og ha dem over på et fat.
- Dryss havsalt og espelette chilipulver over den grillede frukten.
- Server umiddelbart sammen med vaniljeis. Ringle ½ ss dressing over hver tallerken.