Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

GUACAMOLE MED MARINERTE REKER OG GRAPEFRUKT

En nydelig liten forrett som vekker appetitten med en smak av sommer året rundt.

Koketid Under 20 min
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Apéritif, Tilbehør
Enkel
4

Porsjoner

En nydelig liten forrett som vekker appetitten med en smak av sommer året rundt.

1 stk

Tomat

1 stk

Sjalottløk

2 stk

Avocado

2.5 ss

Grand Cru Olivenolje

1 ts

Chiliolje

Timut pepper

Urtesalt til fisk

3 ss

Grapefruktbalsamico

200 g

Reker

1 stk

Grapefrukt

4 ss

Hasselnøtter

1. 

Deltomaten i to og fjern innmaten. Del i terninger


2. 

Finhakk sjalottløken


3. 

Fjern steinen fra avokadoen og skrap ut innmaten med en skje


4. 

Med en gaffel, mos avokadoen og deretter tilsett sjalottløk og tomatterningene


5. 

Smak til med urtesalt og nykvernet Timut pepper


6. 

Visp så inn chilioljen og 1,5 ss av olivenoljen i guacamolen


7. 

Tilslutt, visp inn 2 ss grapefruktbalsamico og sett i kjøleskapet


8. 

Sil laken av rekene og bland de med 1 ss olivenolje og 1 ss grapefruktbalsamico


9. 

Skrell grapefruktene og lag fileter av dem. Sett til side


10. 

Finhakk de halvtørkede cherrytomatene og knus hasselnøttene med en kjevle eller i en morter. Sett ingrediensene til side hver for seg


11. 

Fyll skåler med avokadokremen.


12. 

Fordel marinerte reker over avokadokremen, ha derretter halvtørkede cherrytomater og grapefruktfileter. Dryss over med knuste hasselnøtter


Tilberedning

1. 

Deltomaten i to og fjern innmaten. Del i terninger


2. 

Finhakk sjalottløken


3. 

Fjern steinen fra avokadoen og skrap ut innmaten med en skje


4. 

Med en gaffel, mos avokadoen og deretter tilsett sjalottløk og tomatterningene


5. 

Smak til med urtesalt og nykvernet Timut pepper


6. 

Visp så inn chilioljen og 1,5 ss av olivenoljen i guacamolen


7. 

Tilslutt, visp inn 2 ss grapefruktbalsamico og sett i kjøleskapet


8. 

Sil laken av rekene og bland de med 1 ss olivenolje og 1 ss grapefruktbalsamico


9. 

Skrell grapefruktene og lag fileter av dem. Sett til side


10. 

Finhakk de halvtørkede cherrytomatene og knus hasselnøttene med en kjevle eller i en morter. Sett ingrediensene til side hver for seg


11. 

Fyll skåler med avokadokremen.


12. 

Fordel marinerte reker over avokadokremen, ha derretter halvtørkede cherrytomater og grapefruktfileter. Dryss over med knuste hasselnøtter


ingredienser

1 stk

Tomat

1 stk

Sjalottløk

2 stk

Avocado

2.5 ss

Grand Cru Olivenolje

1 ts

Chiliolje

Timut pepper

Urtesalt til fisk

3 ss

Grapefruktbalsamico

200 g

Reker

1 stk

Grapefrukt

4 ss

Hasselnøtter

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter