Tilberedning
- Deltomaten i to og fjern innmaten. Del i terninger
- Finhakk sjalottløken
- Fjern steinen fra avokadoen og skrap ut innmaten med en skje
- Med en gaffel, mos avokadoen og deretter tilsett sjalottløk og tomatterningene
- Smak til med urtesalt og nykvernet Timut pepper
- Visp så inn chilioljen og 1,5 ss av olivenoljen i guacamolen
- Tilslutt, visp inn 2 ss grapefruktbalsamico og sett i kjøleskapet
- Sil laken av rekene og bland de med 1 ss olivenolje og 1 ss grapefruktbalsamico
- Skrell grapefruktene og lag fileter av dem. Sett til side
- Finhakk de halvtørkede cherrytomatene og knus hasselnøttene med en kjevle eller i en morter. Sett ingrediensene til side hver for seg
- Fyll skåler med avokadokremen.
- Fordel marinerte reker over avokadokremen, ha derretter halvtørkede cherrytomater og grapefruktfileter. Dryss over med knuste hasselnøtter
Ingredienser
- 1 stk Tomat
- 1 stk Sjalottløk
- 2 stk Avocado spisemoden
- 2,5 ss Grand Cru Olivenolje mild
- 1 ts Chiliolje
- Timut pepper nykvernet
- Urtesalt til fisk
- 3 ss Grapefruktbalsamico
- 200 g Reker kan erstattes med krabbeklør
- 1 stk Grapefrukt
- 4 ss Hasselnøtter
Tilberedning
- Deltomaten i to og fjern innmaten. Del i terninger
- Finhakk sjalottløken
- Fjern steinen fra avokadoen og skrap ut innmaten med en skje
- Med en gaffel, mos avokadoen og deretter tilsett sjalottløk og tomatterningene
- Smak til med urtesalt og nykvernet Timut pepper
- Visp så inn chilioljen og 1,5 ss av olivenoljen i guacamolen
- Tilslutt, visp inn 2 ss grapefruktbalsamico og sett i kjøleskapet
- Sil laken av rekene og bland de med 1 ss olivenolje og 1 ss grapefruktbalsamico
- Skrell grapefruktene og lag fileter av dem. Sett til side
- Finhakk de halvtørkede cherrytomatene og knus hasselnøttene med en kjevle eller i en morter. Sett ingrediensene til side hver for seg
- Fyll skåler med avokadokremen.
- Fordel marinerte reker over avokadokremen, ha derretter halvtørkede cherrytomater og grapefruktfileter. Dryss over med knuste hasselnøtter