Produkter
Produkter Brukt I Denne Oppskriften:
-
Balsamico med tranebær
Italia
kr 169.00,-
Forberedelsestid 20 minKoketid 30 minTotal tid 50 minPorsjoner 4 porsjonerMedium
Hva lager du Lunsj, Middag, Olivenlunden 1830 x Aicha Bouhlou, SalatAicha BouhlouTilberedning
- Ha ingrediensene til marinade i glass med lokk og rist sammen til marinade eller rør sammen i en bolle. Legg kyllingfiletene i en zip pose og hell omtrent 5 ss marinade over kjøttet. Fordel marinaden over kjøttet ved å gni gjennom posen. Legg til marinering i kjøleskapet mens du forbereder grønnsakene.
- Skrell og del opp grønnsaker. Legg dem i en langpanne og hell over resten av marinaden og litt ekstra Hverdagsolje. Dryss over litt mer salt og timian. Vend alt godt sammen og stek grønnsakene midt ovnen på 210 °C i ca. 30 minutter, til grønnsakene er møre og har fått fin farge.
- Kok opp 6 dl vann med litt salt. Tilsett bulgur og la det koke på svak varme uten lokk, rør om av og til. Kok grynene til det er tørt for vann i 8-10 minutter. Ta av fra platen og la det stå noen minutter med lokk på før servering.
- Varm stekepannen til middels god varme. Ta kyllingfiletene ut av marinade. Stek filetene i ca. 2 minutter på hver side. Legg på lokk, skru platen ned på svak varme, og etterstek i 4-6 minutter under lokk avhengig av tykkelsen på kyllingfileten. La filetene hvile et par minutter slik at kjøttsaften ikke renner ut med en gang du begynner å skjære.
- Legg bulgur og de ovnsstekte grønnsakene på stort salatfat eller bolle. Tilsett tranebær, koriander og steikesjy fra kyllingen og bland godt. Smak til med mer Høstolje, Balsamico med tranebær og salt.
- Skjær kyllingfilet i tynne skiver og legg opp på den ovnsstekte salaten.
Ingredienser
Ingredienser
MARINADE
- 0,5 dl Hverdagsolje
- 4 ss soyasaus
- 4 ss Balsamico med tranebær
- 1 ts tørket oregano
- ¼ ts sort pepper
- ½ ts salt - eller mer
Aicha BouhlouTilberedning
- Ha ingrediensene til marinade i glass med lokk og rist sammen til marinade eller rør sammen i en bolle. Legg kyllingfiletene i en zip pose og hell omtrent 5 ss marinade over kjøttet. Fordel marinaden over kjøttet ved å gni gjennom posen. Legg til marinering i kjøleskapet mens du forbereder grønnsakene.
- Skrell og del opp grønnsaker. Legg dem i en langpanne og hell over resten av marinaden og litt ekstra Hverdagsolje. Dryss over litt mer salt og timian. Vend alt godt sammen og stek grønnsakene midt ovnen på 210 °C i ca. 30 minutter, til grønnsakene er møre og har fått fin farge.
- Kok opp 6 dl vann med litt salt. Tilsett bulgur og la det koke på svak varme uten lokk, rør om av og til. Kok grynene til det er tørt for vann i 8-10 minutter. Ta av fra platen og la det stå noen minutter med lokk på før servering.
- Varm stekepannen til middels god varme. Ta kyllingfiletene ut av marinade. Stek filetene i ca. 2 minutter på hver side. Legg på lokk, skru platen ned på svak varme, og etterstek i 4-6 minutter under lokk avhengig av tykkelsen på kyllingfileten. La filetene hvile et par minutter slik at kjøttsaften ikke renner ut med en gang du begynner å skjære.
- Legg bulgur og de ovnsstekte grønnsakene på stort salatfat eller bolle. Tilsett tranebær, koriander og steikesjy fra kyllingen og bland godt. Smak til med mer Høstolje, Balsamico med tranebær og salt.
- Skjær kyllingfilet i tynne skiver og legg opp på den ovnsstekte salaten.
Relaterte
Oppskrifter
APPELSIN- OG RØDBETSALAT MED SABA DRUEMOST
20 mLunsjEnkelFrisk og sunn salat med vår nydelige Saba druemost i dressingen
BIFFTARTAR MED SABA DRUEMOST OG URTEPREGET OLIVENOLJE
10 mForrettEnkelKlassisk biffrett som passer ypperlig til lunsj eller som forrett til deg og dine gjester
BLÅSKJELL MED TOMATBASERT MIDDELHAVSSAUS
25 mLunsjMediumSmakfull rett med blåskjell og tomat. Passer like godt om vinteren som en sommerkveld.
Velkomstgave til deg!
FÅ 10% RABATT
Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.
EPOST-ADRESSE
Lagre handlekurven din?
x