Produkter
Produkter Brukt I Denne Oppskriften:
-
Balsamico med hvit trøffel
Italia
kr 199.00,-
Legg i handlekurv-
GULLVINNER
Hverdagsolje
olivenolje - 750mlHellas, 2021
kr 329.00,-
Legg i handlekurv-
Pepperkvern
kr 179.00,-
Legg i handlekurv-
Sort Kampotpepper
Kambodsja
kr 89.00,-
Forberedelsestid 40 minKoketid 30 minTotal tid 1 hr 10 minPorsjoner 8 porsjonerMedium
Olivier PeanTilberedning
- Forvarm ovnen til 190 grader
- Kutt beter og epler i båter, gulrøtter og sellerirot i staver
- Bland disse ingrediensene (utenom rødbet) i eget fat med 3 ss Hverdagsolje og smak til med Kryddermiks, Trøffelsalt og rikelig med nykvernet Sort Kampot pepper
- Ha dem på et stekebrett med bakepapir. Press over sitron og ringle over honning til slutt
- Stek dem i cirka 30 minutter, bland forsiktig underveis. Grønnsakene skal være «al dente». Avkjøl.
- Lag en dressing med 3 ss Olivenolje, og 1 ss Balsamico med trøffel
- Ha salaten på ett fat, dander stekte rotgrønnsaker, persille og fersk chevre. Fordel dressingen over salaten og smak til med Trøffelsalt
Ingredienser
Ingredienser
- 1 rødbet
- 1 gulbete
- 1 gulrot
- 1 hvit gulrot
- 0,5 sellerirot
- 1 eple
- 0,5 sitron - saften fra sitronen
- 1 ss flytende honning (liten ss)
- Hverdagsolje
- 1 ts Økologisk Kryddermiks pasta og pizza
- Sort Kampot pepper nykvernet
- feldsalat
- persilleblad, grovhakket
- fersk chevre
- Høstolje eller Balsansert/intens olivenolje
- Balsamico med trøffel
- Trøffelsalt
Olivier PeanTilberedning
- Forvarm ovnen til 190 grader
- Kutt beter og epler i båter, gulrøtter og sellerirot i staver
- Bland disse ingrediensene (utenom rødbet) i eget fat med 3 ss Hverdagsolje og smak til med Kryddermiks, Trøffelsalt og rikelig med nykvernet Sort Kampot pepper
- Ha dem på et stekebrett med bakepapir. Press over sitron og ringle over honning til slutt
- Stek dem i cirka 30 minutter, bland forsiktig underveis. Grønnsakene skal være «al dente». Avkjøl.
- Lag en dressing med 3 ss Olivenolje, og 1 ss Balsamico med trøffel
- Ha salaten på ett fat, dander stekte rotgrønnsaker, persille og fersk chevre. Fordel dressingen over salaten og smak til med Trøffelsalt
Relaterte
Oppskrifter
APPELSIN- OG RØDBETSALAT MED SABA DRUEMOST
20 mLunsjEnkelFrisk og sunn salat med vår nydelige Saba druemost i dressingen
BLÅSKJELL MED TOMATBASERT MIDDELHAVSSAUS
25 mLunsjMediumSmakfull rett med blåskjell og tomat. Passer like godt om vinteren som en sommerkveld.
BROKKOLISUPPE MED BALSAMICO MED HVIT TRØFFEL
20 mForrettEnkelSmaksrik og sunn suppe som er perfekt både til lunsj og middag
-
Velkomstgave til deg!
FÅ 10% RABATT
Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.
EPOST-ADRESSE
Lagre handlekurven din?
x -
-
GULLVINNER