HØSTSALAT MED ROTGRØNNSAKER

Høstens grønnsaker satt sammen i en smaksrik salat
pexels alesia kozik
Forberedelsestid 40 min
Koketid 30 min
Total tid 1 hr 10 min
Porsjoner 8 porsjoner
Hva lager du Lunsj, Middag, Salat, Tilbehør

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Forvarm ovnen til 190 grader
  • Kutt beter og epler i båter, gulrøtter og sellerirot i staver
  • Bland disse ingrediensene (utenom rødbet) i eget fat med 3 ss Hverdagsolje og smak til med Kryddermiks, Trøffelsalt og rikelig med nykvernet Sort Kampot pepper
  • Ha dem på et stekebrett med bakepapir. Press over sitron og ringle over honning til slutt
  • Stek dem i cirka 30 minutter, bland forsiktig underveis. Grønnsakene skal være «al dente». Avkjøl.
  • Lag en dressing med 3 ss Olivenolje, og 1 ss Balsamico med trøffel
  • Ha salaten på ett fat, dander stekte rotgrønnsaker, persille og fersk chevre. Fordel dressingen over salaten og smak til med Trøffelsalt
    pexels alesia kozik
Olivier Pean

Tilberedning
 

  • Forvarm ovnen til 190 grader
  • Kutt beter og epler i båter, gulrøtter og sellerirot i staver
  • Bland disse ingrediensene (utenom rødbet) i eget fat med 3 ss Hverdagsolje og smak til med Kryddermiks, Trøffelsalt og rikelig med nykvernet Sort Kampot pepper
  • Ha dem på et stekebrett med bakepapir. Press over sitron og ringle over honning til slutt
  • Stek dem i cirka 30 minutter, bland forsiktig underveis. Grønnsakene skal være «al dente». Avkjøl.
  • Lag en dressing med 3 ss Olivenolje, og 1 ss Balsamico med trøffel
  • Ha salaten på ett fat, dander stekte rotgrønnsaker, persille og fersk chevre. Fordel dressingen over salaten og smak til med Trøffelsalt
    pexels alesia kozik
Olivier Pean

Velkomstgave til deg!

FÅ 10% RABATT

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.

EPOST-ADRESSE