Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

HØSTSALAT MED ROTGRØNNSAKER

Høstens grønnsaker satt sammen i en smaksrik salat

Koketid Jeg har all tid i verden
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Lunsj, Middag, Salat
Middels
4

Porsjoner

Høstens grønnsaker satt sammen i en smaksrik salat

1

rødbet

1

gulbete

1

gulrot

1

hvit gulrot

0.5

sellerirot

1

eple

0.5

sitron - saften fra sitronen

1 ss

flytende honning (liten ss)

Hverdagsolje

1 ts

Økologisk Kryddermiks pasta og pizza

Sort Kampot pepper

feldsalat

persilleblad, grovhakket

fersk chevre

Høstolje eller Balsansert/intens olivenolje

Balsamico med trøffel

Trøffelsalt

1. 

Forvarm ovnen til 190 grader


2. 

Kutt beter og epler i båter, gulrøtter og sellerirot i staver


3. 

Bland disse ingrediensene (utenom rødbet) i eget fat med 3 ss Hverdagsolje og smak til med Kryddermiks, Trøffelsalt og rikelig med nykvernet Sort Kampot pepper


4. 

Ha dem på et stekebrett med bakepapir. Press over sitron og ringle over honning til slutt


5. 

Stek dem i cirka 30 minutter, bland forsiktig underveis. Grønnsakene skal være «al dente». Avkjøl.


6. 

Lag en dressing med 3 ss Olivenolje, og 1 ss Balsamico med trøffel


7. 

Ha salaten på ett fat, dander stekte rotgrønnsaker, persille og fersk chevre. Fordel dressingen over salaten og smak til med Trøffelsalt


Tilberedning

1. 

Forvarm ovnen til 190 grader


2. 

Kutt beter og epler i båter, gulrøtter og sellerirot i staver


3. 

Bland disse ingrediensene (utenom rødbet) i eget fat med 3 ss Hverdagsolje og smak til med Kryddermiks, Trøffelsalt og rikelig med nykvernet Sort Kampot pepper


4. 

Ha dem på et stekebrett med bakepapir. Press over sitron og ringle over honning til slutt


5. 

Stek dem i cirka 30 minutter, bland forsiktig underveis. Grønnsakene skal være «al dente». Avkjøl.


6. 

Lag en dressing med 3 ss Olivenolje, og 1 ss Balsamico med trøffel


7. 

Ha salaten på ett fat, dander stekte rotgrønnsaker, persille og fersk chevre. Fordel dressingen over salaten og smak til med Trøffelsalt


ingredienser

1

rødbet

1

gulbete

1

gulrot

1

hvit gulrot

0.5

sellerirot

1

eple

0.5

sitron - saften fra sitronen

1 ss

flytende honning (liten ss)

Hverdagsolje

1 ts

Økologisk Kryddermiks pasta og pizza

Sort Kampot pepper

feldsalat

persilleblad, grovhakket

fersk chevre

Høstolje eller Balsansert/intens olivenolje

Balsamico med trøffel

Trøffelsalt

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter