HØSTSALAT

Prøv vår smaksrike høstsalat for de kjøligere dagene
Hostsalat
Forberedelsestid 20 min
Total tid 20 min
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Lunsj, Salat

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Del selleristangen på langs i 4 deler og kutt den så i små terninger
  • Skjær eplet i små terninger, del cherrytomatene i 2 og rasp gulroten. Ha alt sammen i et salatbolle
  • Grovhakk bladpersillen og bland det sammen med resten av salaten
  • Lag en dressing av Høstolje, Balsamico med tranebær, Urtesalt og sort pepper
  • Ha dressingen over salaten og server
    Hostsalat
Olivier Pean

Tilberedning
 

  • Del selleristangen på langs i 4 deler og kutt den så i små terninger
  • Skjær eplet i små terninger, del cherrytomatene i 2 og rasp gulroten. Ha alt sammen i et salatbolle
  • Grovhakk bladpersillen og bland det sammen med resten av salaten
  • Lag en dressing av Høstolje, Balsamico med tranebær, Urtesalt og sort pepper
  • Ha dressingen over salaten og server
    Hostsalat
Olivier Pean

Velkomstgave til deg!

FÅ 10% RABATT

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.

EPOST-ADRESSE