HUMMUS AV HVITE BØNNER

Hummus av hvite bønner - perfekt til tapasbordet, som pålegg eller tilbehør til fisk og kjøtt
HUMMUS AV HVITE BONNER HEADER
Forberedelsestid 5 min
Total tid 5 min
Porsjoner 6 porsjoner
Hva lager du Tilbehør

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Skrell hvitløksfedd og knus det. Skyll bønnene godt og tørk dem
  • Ha bønnene, sesampuré, knust hvitløk, sitronjuice, Espelette chilipulver, røkt paprika, Havsalt, Olivenolje og basilikumbladene i en bolle som passer til en blender
  • Bland alt med en blender. Kjør gjerne i etapper så ikke blender-motoren overopphetes. Bland til du får en tykk og jevn puré
  • Smak til med salt og krydder
  • Ha blandingen i en dyp tallerken eller en bolle. Bruk en skje eller liten slikkepott og lag mønster i form av en spiral på toppen av blandingen. Ringle over olivenolje og dryss over litt av krydderne
  • Serveres med pitabrød, ferskt brød eller krutonger
    HUMMUS AV HVITE BONNER

Tilberedning
 

  • Skrell hvitløksfedd og knus det. Skyll bønnene godt og tørk dem
  • Ha bønnene, sesampuré, knust hvitløk, sitronjuice, Espelette chilipulver, røkt paprika, Havsalt, Olivenolje og basilikumbladene i en bolle som passer til en blender
  • Bland alt med en blender. Kjør gjerne i etapper så ikke blender-motoren overopphetes. Bland til du får en tykk og jevn puré
  • Smak til med salt og krydder
  • Ha blandingen i en dyp tallerken eller en bolle. Bruk en skje eller liten slikkepott og lag mønster i form av en spiral på toppen av blandingen. Ringle over olivenolje og dryss over litt av krydderne
  • Serveres med pitabrød, ferskt brød eller krutonger
    HUMMUS AV HVITE BONNER

Velkomstgave til deg!

FÅ 10% RABATT

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.

EPOST-ADRESSE