Velsmakende og raskt brød som ikke krever elting.
Velsmakende og raskt brød som ikke krever elting.
Varm opp vannet til 35 grader, rør ut gjæren i vannet, tilsett resten av ingrediensene i rekkefølgen de er oppført, rør sammen med en sleiv til alt er godt blandet.
Deigen skal være relativt klissete.
La deigen heve i bollen i cirka 40 minutter på et lunt sted.
Ha deigen over i en brødform, la den heve cirka 1 time.
Stek brødet på 210 grader i ca. 35-40 minutter.
Avkjøl det ferdig stekte brødet på en rist.
Tilberedning
Varm opp vannet til 35 grader, rør ut gjæren i vannet, tilsett resten av ingrediensene i rekkefølgen de er oppført, rør sammen med en sleiv til alt er godt blandet.
Deigen skal være relativt klissete.
La deigen heve i bollen i cirka 40 minutter på et lunt sted.
Ha deigen over i en brødform, la den heve cirka 1 time.
Stek brødet på 210 grader i ca. 35-40 minutter.
Avkjøl det ferdig stekte brødet på en rist.
Ingridienser
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften:
kr 1499
kr 629
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften:
kr 1499
kr 629