Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

INDISKINSPIRERT RETT MED LINSER OG SØTPOTETER

Mettende og smaksrik vegetarrett som er veldig enkel og rask å lage!

Koketid Under 1 time
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Middag
Enkel
4

Porsjoner

Mettende og smaksrik vegetarrett som er veldig enkel og rask å lage!

2 løk
1 rød paprika
2 gulrøtter
500 g søtpoteter
150 g røde linser
2 små tomater
1 grønt eple
1 raspet fersk ingefær
1 ss spisskumen
.5 ss kardemomme
2 ss karri
200 g rømme
1 lime - kun saften
koriander
Havsalt fra Camargue
nykvernet Sort pepper
2 ss Hverdagsolje
1 l varmt vann
First Harvest
100 g Basmatiris, kan sløyfes
1. 

Finhakk løk, kutt paprika og gulrøtter i små terninger


2. 

Ha litt Hverdagsolje i en stor kasserolle og fres de kuttede grønnsakene sammen med ingefær, spisskummen, kardemomme og karri på medium varme. Smak til med Havsalt fra Camargue. Stek i 4-5 minutter med lokk


3. 

Skrell og kutt søtpoteter og tomater i store terninger


4. 

Tilsett grønnsakene, de røde linsene og vann i kasserollen. La det småkoke i 10 minutter. Tilsett ris og la det småkoke 10 minutter til


5. 

Skrell og kutt eplet i terninger på størrelse med søtpotet-terningene. Ha dem i suppen og smak til med nykvernet Pepper. Fortsett å koke på veldig svak varme i 5 minutter


6. 

Ta kjelen av platen og ha i limesaften


7. 

Server i dype tallerkener, ha i 1 god spiseskje rømme, pynt med koriander og ringle over en 1 ss First Harvest


Tilberedning

1. 

Finhakk løk, kutt paprika og gulrøtter i små terninger


2. 

Ha litt Hverdagsolje i en stor kasserolle og fres de kuttede grønnsakene sammen med ingefær, spisskummen, kardemomme og karri på medium varme. Smak til med Havsalt fra Camargue. Stek i 4-5 minutter med lokk


3. 

Skrell og kutt søtpoteter og tomater i store terninger


4. 

Tilsett grønnsakene, de røde linsene og vann i kasserollen. La det småkoke i 10 minutter. Tilsett ris og la det småkoke 10 minutter til


5. 

Skrell og kutt eplet i terninger på størrelse med søtpotet-terningene. Ha dem i suppen og smak til med nykvernet Pepper. Fortsett å koke på veldig svak varme i 5 minutter


6. 

Ta kjelen av platen og ha i limesaften


7. 

Server i dype tallerkener, ha i 1 god spiseskje rømme, pynt med koriander og ringle over en 1 ss First Harvest


Ingridienser

2 løk
1 rød paprika
2 gulrøtter
500 g søtpoteter
150 g røde linser
2 små tomater
1 grønt eple
1 raspet fersk ingefær
1 ss spisskumen
.5 ss kardemomme
2 ss karri
200 g rømme
1 lime - kun saften
koriander
Havsalt fra Camargue
nykvernet Sort pepper
2 ss Hverdagsolje
1 l varmt vann
First Harvest
100 g Basmatiris, kan sløyfes

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter