fbpx

JORDBÆRSALAT MED MANDLER OG MYNTE

Salaten fungerer like godt til dessert som til forrett! Denne friske salaten er en perfekt som avslutning på et godt måltid, særlig med pisket krem eller vaniljeis til.
Bilde
Forberedelsestid 15 min
Marinere 20 min
Total tid 35 min
Porsjoner 4 Porsjoner
Hva lager du Dessert, Forrett, Salat

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Forvarmovnen til 180 grader, over- og undervarme. Bland 1liten ss jordbær balsamico med mandlene, og stek dem i 10 minutter. Kjøl ned og sett til side
  • Vask limen. Riv skallet og skvis ut 1 ss saft av limen
  • Del jordbærene i 4 og finhakk myntebladene
  • Lag en dressing av 2 ss fruktig olivenolje, 1 ss limesaft og 2 ss jordbærbalsamico og limeskall. Ha dressingen over jordbærene. La de marinere i 20 minutter i kjøleskapet
  • Knus ristede mandler i små biter. Dryss så mynteblader og mandler over de marinerte jordbærene, og smak til med nykvernet sortpepper
  • Pynt med balsamicoperler

Ingredienser

Ingredienser
  

Tilberedning
 

  • Forvarmovnen til 180 grader, over- og undervarme. Bland 1liten ss jordbær balsamico med mandlene, og stek dem i 10 minutter. Kjøl ned og sett til side
  • Vask limen. Riv skallet og skvis ut 1 ss saft av limen
  • Del jordbærene i 4 og finhakk myntebladene
  • Lag en dressing av 2 ss fruktig olivenolje, 1 ss limesaft og 2 ss jordbærbalsamico og limeskall. Ha dressingen over jordbærene. La de marinere i 20 minutter i kjøleskapet
  • Knus ristede mandler i små biter. Dryss så mynteblader og mandler over de marinerte jordbærene, og smak til med nykvernet sortpepper
  • Pynt med balsamicoperler