Tilberedning
- Del laksen i tynne skiver
- Lag en marinade av grønn sitronolje, mangobalsamico, sitronsaft, urtesalt til fisk og timut pepper. Tilsett grovhakket koriander. La laksen marinere i kjøleskapet i 30 minutter
- Bland snøfrisk med pestato med fersk paprika
- Smør lefsen med et tynt lag pestato med fersk paprika/snøfrisk. Ha den marinerte laksen over og rull lefsen sammen
- Del lefsene i passende biter før servering. Oppbevares kjølig
Ingredienser
- Lefse
- 180 g laks
- 1 ss Grønn sitronolje
- 1,5 ss Mangobalsamico
- 1 ts sitronsaft
- 2 klyper Urtesalt til fisk
- nykvernet Timut pepper
- 2 ss koriander
- 2 ss snøfrisk
- 1,5 ss Pestato med fersk paprika
Tilberedning
- Del laksen i tynne skiver
- Lag en marinade av grønn sitronolje, mangobalsamico, sitronsaft, urtesalt til fisk og timut pepper. Tilsett grovhakket koriander. La laksen marinere i kjøleskapet i 30 minutter
- Bland snøfrisk med pestato med fersk paprika
- Smør lefsen med et tynt lag pestato med fersk paprika/snøfrisk. Ha den marinerte laksen over og rull lefsen sammen
- Del lefsene i passende biter før servering. Oppbevares kjølig