JULEPAVLOVA MED PASJONSFRUKT OG MANGO

Fruktig og lekker pavlova - perfekt både til kakebordet og som dessert
Recette pavlova ©FQ BD x
Forberedelsestid 45 min
Koketid 1 hr
Total tid 1 hr 45 min
Porsjoner 6 porsjoner
Hva lager du Dessert, Jul

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Forvarm ovnen til 170 grader.
  • Visp eggehvitene med en klype salt. Tilsett så gradvis 2/3 av sukkeret og limeskallet.
  • Bland sammen maisenna og resten av sukkeret, og tilsett blandingen litt etter litt mens du fortsetter å vispe.
  • Når røren er blank, smidig og fast har du den over på bakepapiret. Formen på pavlovaen skal være rund med høye kanter. Bruk en slikkepott til å dra opp kantene så du får en «kurv».
  • Dryss over kokosmasse.
  • Senk temperaturen i ovnen til 120 grader og stek pavlovaen i 60-90 minutter. Avkjøl bunnen.
  • Pisk fløten til en fast krem og vend forsiktig inn romtemperert mascarpone. Deretter vender du Syltetøy med mango, pasjonsfrukt og tindved forsiktig inn i kremen. Sett til side i kjøleskapet.
  • Skjær en liten del av mangoen i skiver til pynt. Del resten i små terninger og bland med 1 ss Balsamico med grapefrukt.
  • Sett pavlovabunnen på et serveringsfat, ha over maskarponekrem-blandingen og ringle over 1 ss Olivenolje med sitrus.
  • Dander mangobiter over kremen og ha over pasjonsfrukt.
  • Pynt med mangoskiver og kokosflak.
    Recette pavlova ©FQ BD x

Tilberedning
 

  • Forvarm ovnen til 170 grader.
  • Visp eggehvitene med en klype salt. Tilsett så gradvis 2/3 av sukkeret og limeskallet.
  • Bland sammen maisenna og resten av sukkeret, og tilsett blandingen litt etter litt mens du fortsetter å vispe.
  • Når røren er blank, smidig og fast har du den over på bakepapiret. Formen på pavlovaen skal være rund med høye kanter. Bruk en slikkepott til å dra opp kantene så du får en «kurv».
  • Dryss over kokosmasse.
  • Senk temperaturen i ovnen til 120 grader og stek pavlovaen i 60-90 minutter. Avkjøl bunnen.
  • Pisk fløten til en fast krem og vend forsiktig inn romtemperert mascarpone. Deretter vender du Syltetøy med mango, pasjonsfrukt og tindved forsiktig inn i kremen. Sett til side i kjøleskapet.
  • Skjær en liten del av mangoen i skiver til pynt. Del resten i små terninger og bland med 1 ss Balsamico med grapefrukt.
  • Sett pavlovabunnen på et serveringsfat, ha over maskarponekrem-blandingen og ringle over 1 ss Olivenolje med sitrus.
  • Dander mangobiter over kremen og ha over pasjonsfrukt.
  • Pynt med mangoskiver og kokosflak.
    Recette pavlova ©FQ BD x

Velkomstgave til deg!

FÅ 10% RABATT

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.

EPOST-ADRESSE