Tilberedning
- Skjær de to store jordbærene i små terninger og la dem marinere i 1 ts Limoncino balsamico. Sett til side et kjølig sted
- Kjør cherrytomatene, de resterende jordbærene, agurken og sitronsaften glatt. Smak til med havsalt. Server i små glass
- Ha 1 ts Limoncino balsamico i hverporsjon. La det avkjøles i 1 time
- Før servering, ha litt marinerte jordbær oversuppen og topp med hakkede mynteblader.
Ingredienser
- 2 stk jordbær store
- 100 g cherrytomater
- 125 g jordbær
- agurk 5 cm, skrelt
- 5 ts Limoncino balsamico kan erstattes med Sitron balsamico
- Havsalt fra Camargue
- 10 stk mynteblader kan sløyfes
Tilberedning
- Skjær de to store jordbærene i små terninger og la dem marinere i 1 ts Limoncino balsamico. Sett til side et kjølig sted
- Kjør cherrytomatene, de resterende jordbærene, agurken og sitronsaften glatt. Smak til med havsalt. Server i små glass
- Ha 1 ts Limoncino balsamico i hverporsjon. La det avkjøles i 1 time
- Før servering, ha litt marinerte jordbær oversuppen og topp med hakkede mynteblader.