Tilberedning
- Bland rømme, grønn sitronolje, eplebalsamico og urtesalt. Sett til side
- Finhakk sjalottløk og persille
- Skjær agurk i små biter
- Tilsett rømmedressingen over lunkne, kokte poteter og tilsett agurk, persille og sjalottløk. Bland disse forsiktig sammen til en salat
- Server potetsalaten kald
Notes
Kremet potetsalat er perfekt som tilbehør til grillet kjøtt eller fisk.
Ingredienser
- 0,5 beger rømme
- 2 ss Grønn sitronolje
- 1 ss Eplebalsamico
- Urtesalt til fisk
- 4 stk kokte poteter
- 1 stk agurk
- 0,5 stk sjalottløk
- persille
Tilberedning
- Bland rømme, grønn sitronolje, eplebalsamico og urtesalt. Sett til side
- Finhakk sjalottløk og persille
- Skjær agurk i små biter
- Tilsett rømmedressingen over lunkne, kokte poteter og tilsett agurk, persille og sjalottløk. Bland disse forsiktig sammen til en salat
- Server potetsalaten kald
Notes
Kremet potetsalat er perfekt som tilbehør til grillet kjøtt eller fisk.