Smakfulle kjøttboller med grønnsaker og kryddermiks. Passer like godt på middagstallerkenen som på tapasbordet.
Smakfulle kjøttboller med grønnsaker og kryddermiks. Passer like godt på middagstallerkenen som på tapasbordet.
Bløtlegg brødet i melken
Vask og finhakk purren (eller løken) og bland den sammen med hakket hvitløk, kryddermiks og 1 ss olivenolje. Varm blandingen i ca. 5-7 minutter. Sett deretter til side
Riv det fuktede brødet i biter, tilsett kjøttet, revne/hakkede grønnsaker og den avkjølte purre-hvitløk-krydder-blandingen, urter, salt og pepper. Bland godt
Form små kuler av kjøttdeig-blandingen. Ha lett fuktede hender så ikke deigen fester seg til fingrene
Brun kjøttbollene i en panne på høy varme i den resterende olivenoljen. Legg de over på et stekebrett og stek de i ovnen ved 180°C i ca. 15 minutter
Server med en gang
Tilberedning
Bløtlegg brødet i melken
Vask og finhakk purren (eller løken) og bland den sammen med hakket hvitløk, kryddermiks og 1 ss olivenolje. Varm blandingen i ca. 5-7 minutter. Sett deretter til side
Riv det fuktede brødet i biter, tilsett kjøttet, revne/hakkede grønnsaker og den avkjølte purre-hvitløk-krydder-blandingen, urter, salt og pepper. Bland godt
Form små kuler av kjøttdeig-blandingen. Ha lett fuktede hender så ikke deigen fester seg til fingrene
Brun kjøttbollene i en panne på høy varme i den resterende olivenoljen. Legg de over på et stekebrett og stek de i ovnen ved 180°C i ca. 15 minutter
Server med en gang
Ingridienser