Varmende og smaksrik rett som passer for hele familien.
Varmende og smaksrik rett som passer for hele familien.
Ha tørkede aprikoser og rosiner i lunkent vann i 30 minutter
Bland sammen tomater i terninger, koriander og filetert sitron i en bolle
Bland alle krydderne i en egen bolle
Brun kyllinglårene med hverdagsolje i en stor kasserolle
Fjern kyllinglårene, ha løk i kasserollen og stek til den får farge. Til slutt tilsett finhakket hvitløk i gryten og fortsette å steke i 1 minutt til
Tilsett så krydderblandingen, tomat/koriander/sitron og ha i kyllinglårene igjen
Ha 4-5 dl vann i gryten og la det småkoke i 30 minutter
Tilsett aprikoser, rosiner, honning og kikerter, og la det småkoke i 20 minutter til
Når det er 2 minutter igjen av koketiden, tilsett soltørkede tomater og pesto rosso. Ha i mandler og ringler over intens olivenolje
Serveres varmt
Tilberedning
Ha tørkede aprikoser og rosiner i lunkent vann i 30 minutter
Bland sammen tomater i terninger, koriander og filetert sitron i en bolle
Bland alle krydderne i en egen bolle
Brun kyllinglårene med hverdagsolje i en stor kasserolle
Fjern kyllinglårene, ha løk i kasserollen og stek til den får farge. Til slutt tilsett finhakket hvitløk i gryten og fortsette å steke i 1 minutt til
Tilsett så krydderblandingen, tomat/koriander/sitron og ha i kyllinglårene igjen
Ha 4-5 dl vann i gryten og la det småkoke i 30 minutter
Tilsett aprikoser, rosiner, honning og kikerter, og la det småkoke i 20 minutter til
Når det er 2 minutter igjen av koketiden, tilsett soltørkede tomater og pesto rosso. Ha i mandler og ringler over intens olivenolje
Serveres varmt
Ingridienser