KYLLING TAJINE

Varmende og smaksrik rett som passer for hele familien.
Forberedelsestid 30 min
Koketid 50 min
Total tid 1 hr 20 min
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Middag

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Ha tørkede aprikoser og rosiner i lunkent vann i 30 minutter
  • Bland sammen tomater i terninger, koriander og filetert sitron i en bolle
  • Bland alle krydderne i en egen bolle
  • Brun kyllinglårene med hverdagsolje i en stor kasserolle
  • Fjern kyllinglårene, ha løk i kasserollen og stek til den får farge. Til slutt tilsett finhakket hvitløk i gryten og fortsette å steke i 1 minutt til
  • Tilsett så krydderblandingen, tomat/koriander/sitron og ha i kyllinglårene igjen
  • Ha 4-5 dl vann i gryten og la det småkoke i 30 minutter
  • Tilsett aprikoser, rosiner, honning og kikerter, og la det småkoke i 20 minutter til
  • Når det er 2 minutter igjen av koketiden, tilsett soltørkede tomater og pesto rosso. Ha i mandler og ringler over intens olivenolje
  • Serveres varmt
Olivier Pean

Tilberedning
 

  • Ha tørkede aprikoser og rosiner i lunkent vann i 30 minutter
  • Bland sammen tomater i terninger, koriander og filetert sitron i en bolle
  • Bland alle krydderne i en egen bolle
  • Brun kyllinglårene med hverdagsolje i en stor kasserolle
  • Fjern kyllinglårene, ha løk i kasserollen og stek til den får farge. Til slutt tilsett finhakket hvitløk i gryten og fortsette å steke i 1 minutt til
  • Tilsett så krydderblandingen, tomat/koriander/sitron og ha i kyllinglårene igjen
  • Ha 4-5 dl vann i gryten og la det småkoke i 30 minutter
  • Tilsett aprikoser, rosiner, honning og kikerter, og la det småkoke i 20 minutter til
  • Når det er 2 minutter igjen av koketiden, tilsett soltørkede tomater og pesto rosso. Ha i mandler og ringler over intens olivenolje
  • Serveres varmt
Olivier Pean

Velkomstgave til deg!

FÅ 10% RABATT

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.

EPOST-ADRESSE