Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

KYLLINGSALAT MED BASILIKUMOLJE OG PASJONSFRUKTBALSAMICO

Kyllingsalat med noter fra Middelhavet og tropiske strøk. En ekstra piff i hverdagen!

4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Salat
Enkel
4

Porsjoner

Kyllingsalat med noter fra Middelhavet og tropiske strøk. En ekstra piff i hverdagen!

400 g

kyllingfilet

Urtesalt til kjøtt

Timut pepper

Hverdagsolje

1 pk

ruccola salat

1 kurv

jordbær

400 g

cherrytomater

1 stk

vårløk

2 ss

Halvtørkede Cherrytomater

2 ss

Basilikum olje

2 ss

Pasjonsfrukt balsamico

1. 

Bland sammen Urtesalt til kjøtt med Timut pepper. Gni inn kyllingfileten med salt og pepper


2. 

Stek kyllingfiletene på medium varme .La de hvile i 10 minutter før de deles i tynne skiver


3. 

Bland i mellomtiden sammen 2 ss B asilikum olje med 2 ss P asjonsfrukt balsamico


4. 

Marinerkyllingskivene i blandingen i ca. 45 minutter


5. 

Del cherrytomatene og jordbærene i to. Skjær vårløken i tynne skiver


6. 

Ha ruccola, tomater, H alvtørkede Cherrytomater, jordbær og til slutt vårløk på et stort fat


7. 

Topp med kyllingskivene og ringle marinaden over salaten


8. 

Dryss med Urtesalt til kjøtt og nykvernet Timut pepper


Tilberedning

1. 

Bland sammen Urtesalt til kjøtt med Timut pepper. Gni inn kyllingfileten med salt og pepper


2. 

Stek kyllingfiletene på medium varme .La de hvile i 10 minutter før de deles i tynne skiver


3. 

Bland i mellomtiden sammen 2 ss B asilikum olje med 2 ss P asjonsfrukt balsamico


4. 

Marinerkyllingskivene i blandingen i ca. 45 minutter


5. 

Del cherrytomatene og jordbærene i to. Skjær vårløken i tynne skiver


6. 

Ha ruccola, tomater, H alvtørkede Cherrytomater, jordbær og til slutt vårløk på et stort fat


7. 

Topp med kyllingskivene og ringle marinaden over salaten


8. 

Dryss med Urtesalt til kjøtt og nykvernet Timut pepper


ingredienser

400 g

kyllingfilet

Urtesalt til kjøtt

Timut pepper

Hverdagsolje

1 pk

ruccola salat

1 kurv

jordbær

400 g

cherrytomater

1 stk

vårløk

2 ss

Halvtørkede Cherrytomater

2 ss

Basilikum olje

2 ss

Pasjonsfrukt balsamico

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter