Tilberedning
- Gni Urtesalt til kjøtt over kyllingbrystet.
- Stek kyllingbrystet i Hverdagsolje i en stekepanne på medium varme.
- Skrell sitrusfruktene og lag fileter av dem. Legg i en bolle.
- Del avokado og kyllingfilet i biter og legg i bollen.
- Tilsett ruccola-salat og bland det hele forsiktig.
- Lag dressingen med balsamico og olivenolje og 1-2 klyper Urtesalt til kjøtt. Ha over salaten.
- Ringle over flytende honning til slutt og smak til med Timut pepper.
Ingredienser
- 1 kyllingbryst
- 1 ts Urtesalt til kjøtt
- 1 ss Hverdagsolje
- 2 appelsiner
- 2 rosa grapefrukter
- 1 avokado
- 2 håndfuller ruccolasalat
- 4 ss Balansert olivenolje
- 2 ss Blodappelsinbalsamico* *Blodappelsinbalsamico kan erstattes med Sitronbalsamico eller Hvit balsamico
- 1 ts flytende honning
- nykvernet Timut pepper
Tilberedning
- Gni Urtesalt til kjøtt over kyllingbrystet.
- Stek kyllingbrystet i Hverdagsolje i en stekepanne på medium varme.
- Skrell sitrusfruktene og lag fileter av dem. Legg i en bolle.
- Del avokado og kyllingfilet i biter og legg i bollen.
- Tilsett ruccola-salat og bland det hele forsiktig.
- Lag dressingen med balsamico og olivenolje og 1-2 klyper Urtesalt til kjøtt. Ha over salaten.
- Ringle over flytende honning til slutt og smak til med Timut pepper.