Gni Urtesalt til kjøtt over kyllingbrystet.
Stek kyllingbrystet i Hverdagsolje i en stekepanne på medium varme.
Skrell sitrusfruktene og lag fileter av dem. Legg i en bolle.
Del avokado og kyllingfilet i biter og legg i bollen.
Tilsett ruccola-salat og bland det hele forsiktig.
Lag dressingen med balsamico og olivenolje og 1-2 klyper Urtesalt til kjøtt. Ha over salaten.
Ringle over flytende honning til slutt og smak til med Timut pepper.
Tilberedning
Gni Urtesalt til kjøtt over kyllingbrystet.
Stek kyllingbrystet i Hverdagsolje i en stekepanne på medium varme.
Skrell sitrusfruktene og lag fileter av dem. Legg i en bolle.
Del avokado og kyllingfilet i biter og legg i bollen.
Tilsett ruccola-salat og bland det hele forsiktig.
Lag dressingen med balsamico og olivenolje og 1-2 klyper Urtesalt til kjøtt. Ha over salaten.
Ringle over flytende honning til slutt og smak til med Timut pepper.
Ingridienser