Friske grillspyd med kylling og våre saltsyltede Beldi sitroner. Passer like godt til lunsj, middag eller kveldsmat
Friske grillspyd med kylling og våre saltsyltede Beldi sitroner. Passer like godt til lunsj, middag eller kveldsmat
Del kyllingbrystene i biter. Dryss over salt og ringle over sitronsaften
La det marinere i 30 minutter. Skyll og tørk så kyllingbitene
Stikk kyllingbitene på spyd. Veksl mellom kyllingbiter og skall fra saltsyltede Beldi sitroner
Bland hverdagsoljen med spisskummen og gurkemeie, smak til med pepper
Legg spydene i oljeblandingen og la det står i 30 minutter i romtemperatur
Grill spydene 10 – 12 minutter. Snu dem hvert 5. minutt og pensle jevnlig med olje
Bon appétit!
Tilberedning
Del kyllingbrystene i biter. Dryss over salt og ringle over sitronsaften
La det marinere i 30 minutter. Skyll og tørk så kyllingbitene
Stikk kyllingbitene på spyd. Veksl mellom kyllingbiter og skall fra saltsyltede Beldi sitroner
Bland hverdagsoljen med spisskummen og gurkemeie, smak til med pepper
Legg spydene i oljeblandingen og la det står i 30 minutter i romtemperatur
Grill spydene 10 – 12 minutter. Snu dem hvert 5. minutt og pensle jevnlig med olje
Bon appétit!
Ingridienser